lukch jeszcze trzy pytanka.
1- Dzwignia razy 50?
2-Czy są ograniczenia w dżwigni powyżej jakieś kwoty?,np. powyżej 250 tyś,1 mln itp. ponieważ u brokerów nie bankowych tak jest że ograniczają dżwignię..
3- Czy w przypadku reklamacji pomożesz ją napisać i załatwić.?.
Pozdrawiam.
Dodano po 1 godzinach 32 minutach:
4- Zlecenia OCO jest traktowane różnie u różnych brokerów...// nap. GFT osobno traktowane PKC i osobno zlecenia obronne///
Pytanie // w trakcie czekam na email..//
Napisałeś cytuję///Ważne: Zlecenia OCO (one cancels other – jedno anuluje drugie) w CQG są symulowane lokalnie na Twoim PC, to znaczy, że NinjaTrader musi być połączony z Twoim brokerem aby zlecenie OCO mogło zadziałać. Jeśli jesteś rozłączony a jedno ze zleceń OCO zostanie wykonane, pozostałe zlecenie nie zostanie prawidłowo anulowane.///
Jak to rozumieć?
Jeżeli złożę zlecenie po rynku i ustawię TP i SL to platforma musi być cały czas włączona ponieważ może TP i SL też nie zadziałać?.
Czy dotyczy to tylko osobnych zleceń OCO i tylko do lużnych osobnych zleceń OCO platforma musi być cały czas włączona?.
Pozdrawiam.
Dodano po 6 minutach:
KONTO DEMO jest na 21 dni.
PS
Niestety nie przyszło na e mail.
Napisałeś/// W przypadku problemów z loginem i hasłem przesyłanych przez CQG na podany adres email proszę ręcznie przepisać wartości, zdarza się, że kopiowanie przenosi spacje i login/hasło są odrzucane przez NinjaTrader w wyniku błahostki. Na systemach x64 (64-bitowych) proszę używać do uruchomienia programu linku: „NinjaTrader 7 (64-bit)”, wersja 32-bit może powodować błąd: „Unable to connect to database”///
Rozwiń to co trzeba ściągnąć z czego wpisać ręczne wartości?
Mnie przyszedł tylko klucz licencyjny.
Rozumiem że w takiej sytuacji trzeba ściągnąć to
Bezpośredni link do programu:
http://www.ninjatrader.com/ninjatrader/nt7/setup.exe....?.
Z czego przepisać ten login i hasło skoro mam tylko klucz licencyjny?.
Pozdro.
Dodano po 2 minutach:
PS może się wydać że to są drobnostki lecz przez takie drobnostki można stracić depo...
Dodano po 16 minutach:
No nic...,ja się na razie poddaję...
Nie mogę ściągnąć programu...
Po pobraniu i ściągnięciu pliku ninjatrader com, wyskakuje mi że mam pobrać
framework 3.5, ja już ten program mam na komputerze,muszę go pobierać drugi raz?.W przeciwnym wypadku jeżeli nie pobiorę drugi raz framework 3.5 nie mogę zainstalować ninjatrader?.Tak mi wychodzi.
Dobrze by było aby takie proste czynności opisać i wyjaśnić.
Dodano po 10 minutach:
Dobra...pobrałem drugi raz..

lecz programu ninjatrader dalej nie mam,ani na pulpicie,ani w programach,a wszystko zniknęło...
Co w takiej sytuacji zrobić?>?
Dodano po 4 minutach:
PS to jest tak,po pobraniu pliku ninjatrader,ninjatrader każe pobrać framework 3.5,po pobraniu framework 3.5 wszystko znika.
Dodano po 14 minutach:
Czyli usystematyzujmy.
Sprawdż to dokładnie i odpowiedz.
1-Czy aby nie było żadnych problemów z zleceniami obronnymi MUSI być platforma // komputer// cały czas włączona?.
Jeżeli tak to co robić jeżeli jest gwałtowny ruch ,a my nie mamy połączenia // jest np. przerwa w internecie// zlecenie obronne nie zadziałają?
2-
zz pisze:PS to jest tak,po pobraniu pliku ninjatrader,ninjatrader każe pobrać framework 3.5,po pobraniu framework 3.5 wszystko znika.
Co dalej zrobić ?.
3- Nie przyszedł e mail ,a napisane jest że w takiej sytuacji
zz pisze:W przypadku problemów z loginem i hasłem przesyłanych przez CQG na podany adres email proszę ręcznie przepisać wartości
które wartości skoro my dostaliśmy tylko numer klucza licencyjnego?.
Pozdrawiam.