Procent składany

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
expedient warzywniaka

Nieprzeczytany post autor: expedient warzywniaka »

Margin mnie może zabić przy takich odstępach. Póki nie dobiję do 1000 to mam ciągłego stracha przed czwartą pozycją już na tych 10 pipsach a co dopiero na 20stce.

expedient warzywniaka

Zamknięte
Procentowo wychodzi już +50% kapitału ale finansowo to wygląda jeszcze beznadziejnie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Rozumiem. Idzie dobrze, trzymam kciuki :)

expedient warzywniaka

Kolejny krok
Obrazek

Greenhaze
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Greenhaze »

Zauwazyles ze masz 3 pipki marzy na EU i kazde zlecenie zabiera ci 30% z 10 pipsowej siatki?

expedient warzywniaka

Greenhaze pisze:Zauwazyles ze masz 3 pipki marzy na EU i kazde zlecenie zabiera ci 30% z 10 pipsowej siatki?
No widzisz, zauważyłem. Nie jestem taki głupi jakim chciałbyś mnie widzieć. W życiu nie ma nic za darmo. Powinieneś chyba wiedzieć o tym najlepiej.

Greenhaze
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Greenhaze »

expedient warzywniaka pisze:
Greenhaze pisze:Zauwazyles ze masz 3 pipki marzy na EU i kazde zlecenie zabiera ci 30% z 10 pipsowej siatki?
No widzisz, zauważyłem. Nie jestem taki głupi jakim chciałbyś mnie widzieć. W życiu nie ma nic za darmo. Powinieneś chyba wiedzieć o tym najlepiej.
To nie bylo zlosliwe Polbanda. Chcialem sie tylko spytac jak ty oczekujesz zarabiac placac 30% brokerowi... Bo jesli oczekujesz zarabiac w ten sposob to sry ale za bardzo ogarniety to ten twoj system nie jest :/

expedient warzywniaka

Greenhaze pisze:
To nie bylo zlosliwe Polbanda. Chcialem sie tylko spytac jak ty oczekujesz zarabiac placac 30% brokerowi... Bo jesli oczekujesz zarabiac w ten sposob to sry ale za bardzo ogarniety to ten twoj system nie jest :/
Już myślałem, bo odkąd tu piszesz czytam ciągłą krytykę z Twoich ust. No sory, tak wolę. Mój cel jest osiągany. Cel to 10 pips teraz a potem 1%. Ile z tego weźmie broker, to mnie już nie obchodzi. Ważne, że ja dostanę to, czego chcę.

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

No widzisz, zauważyłem. Nie jestem taki głupi jakim chciałbyś mnie widzieć.
Panowie więcej dystansu. Forum (przynajmniej w teorii) jest po to aby sobie pomagać.
expedient warzywniaka pisze: W życiu nie ma nic za darmo. Powinieneś chyba wiedzieć o tym najlepiej.
Owszem ale to bardzo droga opłata. Zapewne masz powód aby spekulować akurat u tego brokera.

expedient warzywniaka

Potrzebuję stałych spreadów.

ODPOWIEDZ