Procent składany
To nie bylo zlosliwe Polbanda. Chcialem sie tylko spytac jak ty oczekujesz zarabiac placac 30% brokerowi... Bo jesli oczekujesz zarabiac w ten sposob to sry ale za bardzo ogarniety to ten twoj system nie jestexpedient warzywniaka pisze:No widzisz, zauważyłem. Nie jestem taki głupi jakim chciałbyś mnie widzieć. W życiu nie ma nic za darmo. Powinieneś chyba wiedzieć o tym najlepiej.Greenhaze pisze:Zauwazyles ze masz 3 pipki marzy na EU i kazde zlecenie zabiera ci 30% z 10 pipsowej siatki?

Już myślałem, bo odkąd tu piszesz czytam ciągłą krytykę z Twoich ust. No sory, tak wolę. Mój cel jest osiągany. Cel to 10 pips teraz a potem 1%. Ile z tego weźmie broker, to mnie już nie obchodzi. Ważne, że ja dostanę to, czego chcę.Greenhaze pisze:To nie bylo zlosliwe Polbanda. Chcialem sie tylko spytac jak ty oczekujesz zarabiac placac 30% brokerowi... Bo jesli oczekujesz zarabiac w ten sposob to sry ale za bardzo ogarniety to ten twoj system nie jestexpedient warzywniaka pisze:No widzisz, zauważyłem. Nie jestem taki głupi jakim chciałbyś mnie widzieć. W życiu nie ma nic za darmo. Powinieneś chyba wiedzieć o tym najlepiej.Greenhaze pisze:Zauwazyles ze masz 3 pipki marzy na EU i kazde zlecenie zabiera ci 30% z 10 pipsowej siatki?
Panowie więcej dystansu. Forum (przynajmniej w teorii) jest po to aby sobie pomagać.expedient warzywniaka pisze:No widzisz, zauważyłem. Nie jestem taki głupi jakim chciałbyś mnie widzieć.Greenhaze pisze:Zauwazyles ze masz 3 pipki marzy na EU i kazde zlecenie zabiera ci 30% z 10 pipsowej siatki?
Owszem ale to bardzo droga opłata. Zapewne masz powód aby spekulować akurat u tego brokera.expedient warzywniaka pisze: W życiu nie ma nic za darmo. Powinieneś chyba wiedzieć o tym najlepiej.