Człowiek, który pokonał Sorosa

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Człowiek, który pokonał Sorosa

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

http://biznes.onet.pl/czlowiek-ktory-po ... rasa-detal

Najbardziej podobał mi się moment ze striptizerką. Widać, że prawdziwy profesjonalista. Wie co dobre.;)
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Awatar użytkownika
Seneszal26
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Seneszal26 »

Rzeczywiście interesująca postać. Mnie natomiast zaineresował sposób prowadzenia firmy. Nazwał siebie mentorem to podobnie jak w organizacjach opartych na wiedzy w których nie ma kierowników a są trenerzy. Daleki jestem od tego, aby nazywać jego firme sektą. Raczej jest to innowacja organizacyjna nie to co w przypadku większosci firm w których dominuje skostniały system weberowski.
Nie podejmuj żadnych działań dopóki nie nadarzy się odpowiednia okazja

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

Tutaj mozna pobrac podrecznik Bridgewater : http://www.bwater.com/Uploads/FileManag ... ciples.pdf
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

Awatar użytkownika
Fx1
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Fx1 »

Fajnie ze mial mozliwosc założenia fundu , szkoda ze u nas nie ma latwiejszej i "tanszej" drogi do osiagniecia tego.

Awatar użytkownika
Jarpen
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jarpen »

AFx1 a sa jakies finansowe wymagania co do tego ?? czy w czym jest problem ?
Success lies on the far side of failure

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Seneszal26 pisze:Raczej jest to innowacja organizacyjna
Cytuję ///Dokument zawiera również takie aforyzmy jak: ”Naucz swoich ludzi łowić, zamiast obdarowywać ich rybami” lub: ”Kierownicy nie powinni rozmawiać o ludziach, z którymi pracują, jeżeli ci ludzie nie znajdują się w tym samym pomieszczeniu. Jeżeli rozmawiasz o tych ludziach za ich plecami, w Bridgewater nazywamy cię obślizgłą gnidą”.///

U nas to niestety nie przejdzie ponieważ u nas zbudowano na tym system..... :P

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

zz pisze:U nas to niestety nie przejdzie ponieważ u nas zbudowano na tym system.....
Coś ci się pomyliło. Właściciel firmy tworzy ją jak sobie chce i robi taką politykę i filozofię jaką uważa za słuszną.;) I w Polsce i w Ameryce. Chyba brak doświadczenia w pracy w polskich, dobrych firmach.;)
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

ODPOWIEDZ