Najbardziej podobał mi się moment ze striptizerką. Widać, że prawdziwy profesjonalista. Wie co dobre.
Człowiek, który pokonał Sorosa
- jasonbourne
- Pasjonat

Człowiek, który pokonał Sorosa
http://biznes.onet.pl/czlowiek-ktory-po ... rasa-detal
Najbardziej podobał mi się moment ze striptizerką. Widać, że prawdziwy profesjonalista. Wie co dobre.
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
- Seneszal26
- Pasjonat

Rzeczywiście interesująca postać. Mnie natomiast zaineresował sposób prowadzenia firmy. Nazwał siebie mentorem to podobnie jak w organizacjach opartych na wiedzy w których nie ma kierowników a są trenerzy. Daleki jestem od tego, aby nazywać jego firme sektą. Raczej jest to innowacja organizacyjna nie to co w przypadku większosci firm w których dominuje skostniały system weberowski.
Nie podejmuj żadnych działań dopóki nie nadarzy się odpowiednia okazja
Tutaj mozna pobrac podrecznik Bridgewater : http://www.bwater.com/Uploads/FileManag ... ciples.pdf
Ze mnie dupa nie trejder!!! 
Cytuję ///Dokument zawiera również takie aforyzmy jak: ”Naucz swoich ludzi łowić, zamiast obdarowywać ich rybami” lub: ”Kierownicy nie powinni rozmawiać o ludziach, z którymi pracują, jeżeli ci ludzie nie znajdują się w tym samym pomieszczeniu. Jeżeli rozmawiasz o tych ludziach za ich plecami, w Bridgewater nazywamy cię obślizgłą gnidą”.///Seneszal26 pisze:Raczej jest to innowacja organizacyjna
U nas to niestety nie przejdzie ponieważ u nas zbudowano na tym system.....
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
- jasonbourne
- Pasjonat

Coś ci się pomyliło. Właściciel firmy tworzy ją jak sobie chce i robi taką politykę i filozofię jaką uważa za słuszną.zz pisze:U nas to niestety nie przejdzie ponieważ u nas zbudowano na tym system.....
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl