Jest to jakaś metoda. Ja się jednak zastanawiam nad słowem "typowa" w analizie Daniela.Wirus pisze:Jasny gwint, chyba walnę to wszysko w czorty i pójdę na dziwki, jak radził jeden z forumowiczów n

Jest to jakaś metoda. Ja się jednak zastanawiam nad słowem "typowa" w analizie Daniela.Wirus pisze:Jasny gwint, chyba walnę to wszysko w czorty i pójdę na dziwki, jak radził jeden z forumowiczów n
Piotr powie pewnie, że to siódmy błąd, nie trzymasz się zasad ;-) I tak Cię podziwiam, że tyle czasu wytrzymałeś, wypasło się ponad 220 pipsów; wymiękłeś dopiero przed drugim łykendem.andymen pisze:Zamknąłem poniżej TP, ale przez drugi weekend nie zamierzam zostawiać tej pozycji.
Właśnie Piotr był pomysłodawcą tego rozwiązania, więc nie grozi mi opierdzielWirus pisze: Piotr powie pewnie, że to siódmy błąd, nie trzymasz się zasad ;-) I tak Cię podziwiam, że tyle czasu wytrzymałeś, wypasło się ponad 220 pipsów; wymiękłeś dopiero przed drugim łykendem.
Oj nie, prawie 17% mniej ;-)pmleczko pisze:15 procent to tylko 3 mniej od TP.
Ale czy to jednorazowe odstępstwo, czy bierzesz pod uwagę zmiany w systemie, z powodu słabszej zmienności na rynku?Pozycja trzymana od tygodnia, cena nie może się coś przebić przez szczyt, zero strat w tym miesiącu, więc uznałem że można sobie pozwolić na zamknięcie.
To było niecałe 15%, TP był na 18%, więc nie może być mniej o 17%.Wirus pisze:Oj nie, prawie 17% mniej ;-)pmleczko pisze:15 procent to tylko 3 mniej od TP.
Sytuacyjne bym powiedział. Zmian w systemie nie będzie, a zmienność jest dla mnie ok.Wirus pisze:Oj nie, prawie 17% mniej ;-)pmleczko pisze:15 procent to tylko 3 mniej od TP.
Ale czy to jednorazowe odstępstwo, czy bierzesz pod uwagę zmiany w systemie, z powodu słabszej zmienności na rynku?Pozycja trzymana od tygodnia, cena nie może się coś przebić przez szczyt, zero strat w tym miesiącu, więc uznałem że można sobie pozwolić na zamknięcie.
18 - 17% = 14,94 ;-)andymen pisze:To było niecałe 15%, TP był na 18%, więc nie może być mniej o 17%.