Droga do zwycięstwa

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

Zwyciężymy?

Czas głosowania minął 14 sie 2012, 18:21

Tak
0
Brak głosów
Nie
0
Brak głosów

Liczba głosów: 0

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Mam pytanie. Zadam je po raz setny. Czemu KAŻDY na tym forum zakrywa numer transakcji ?! Wytłumaczy mi ktos? :mrgreen:

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

Wypraszam sobie, ja nie zakrywam :->

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Bo broker nie śpi.

Cadermo

A to zwracam honor. To jesteśmy chyba jako nieliczni. Bo co chwila patrzę na te screeny i zamazane . Ja słyszałem tylko ,że po ticketach można sprawdzić czy to konto real czy demo i nic więcej.Po co w takim razie ukrywać? Marcin o ile wiem ma konto real ,więc o co kaman?
Bo broker nie śpi.
:?: :?: :?: Przecież broker widzi jakie masz otwarte pozycje...
Ostatnio zmieniony 22 mar 2012, 22:30 przez Cadermo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

Stforex pisze:Bo broker nie śpi.
Dokladniej ?
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

No cóż, też się kiedyś nad tym zastanawiałem. Detaliczny rynek Fx jest pełen mitów. Popularny jest pogląd, że broker może zobaczyć, że wygrywasz i zlokalizować Cię po ticket'cie u siebie. Wtedy może zacząć Ci przeszkadzać i psuć albo co gorsza, może ukraść Twoją wspaniałą strategię (bez urazy Marcinie ;)), żeby wreszcie dorobić się na tym diabelnym rynku.

Żadnego bardziej racjonalnego rozwiązania nie słyszałem. Ponoć faktycznie pracownicy brokerów przeglądają fora i journale, ale ile w tym prawdy, a ile teorii spiskowych, to nie wiem.

Cadermo

Stforex pisze:Żadnego bardziej racjonalnego rozwiązania nie słyszałem. Ponoć faktycznie pracownicy brokerów przeglądają fora i journale, ale ile w tym prawdy, a ile teorii spiskowych, to nie wiem.
Po co to robić skoro każdy broker wie ,czy zarabiasz czy nie.... :mrgreen:

Awatar użytkownika
seba
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: seba »

Cadermo pisze:Mam pytanie. Zadam je po raz setny. Czemu KAŻDY na tym forum zakrywa numer transakcji ?! Wytłumaczy mi ktos? :mrgreen:
to ja mam inne pytanie ;)
czemu kazdy jak na allegro sprzedaje samochod / motor to zamazuje w paincie rejestracje ???

Cadermo

seba
W takim razie jakie informacje możesz zdobyć posiadając numer ticketu?

Awatar użytkownika
Archanioł
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Archanioł »

seba pisze:czemu kazdy jak na allegro sprzedaje samochod / motor to zamazuje w paincie rejestracje ???
Żeby utrudnić sprawdzenie stanu samochodu?

Ja chciałem kiedyś kupić VOLVO z komisu, które miało na liczniku 50 tys km.
Byłem zdecydowany więc dostałem scan dowodu rejestracyjnego. Trochę mnie niepokoił brak książki serwisowej więc postanowiłem podzwonić po dealerach. Komis był w Lesznie więc dealerów było do wyboru dwóch w Poznaniu i Wrocławiu. Trafiłem za drugim razem. Pan z serwisu powiedział, że zna to auto, bo było u nich serwisowane. Zapytałem o przebieg. Zasłonił się tajemnicą, ale jak powiedziałem, że ma teraz 50 tys. to poradził abym nie kupował tego auta. Okazało się, że licznik był cofnięty o ponad 100 tys. km ...

Zablokowany