Temat dla wszystkich inwestujących na EU

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Madins
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Madins »

Na razie jadę z prądem, jeśli zrobią wsparcie, to może zaatakuje

Edit:
-4... poczekam
Każdy głupiec może cieszyć się z wygranej, ale tylko mądry potrafi znieść stratę.

uefaforex
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: uefaforex »

madins to nie jest rgr. rgr wystepuje po dlugich wzrostach . jesli byloby to odwrocona glowa z ramionami to ok ale tak nie jest.

Madins
Gaduła
Gaduła

uefaforex pisze: rgr wystepuje po dlugich wzrostach
Przecież były wzrosty.

uefaforex pisze:madins to nie jest rgr
Jest nie jest... mniejsza z tym... nie przywiązuję zbytniej uwagi na formację świecowe, bo to już było...... a liczy się co jest teraz :mrgreen:

Było nie było, dzięki za info.

Pozdrawiam
Każdy głupiec może cieszyć się z wygranej, ale tylko mądry potrafi znieść stratę.

uefaforex
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: uefaforex »

nawet jesli jest to rgr to pod linia szyi sell albo po pullbacku a jesli cena poleci do gory to poprostu nie jest rgr

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

EDEK BE
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Madins
Gaduła
Gaduła

Stanęli.... raczej nie obrócą dzisiaj D1 na zielono, więc trzeba spadać.... nie ma co ryzykować.

Madins
Gaduła
Gaduła

Dociągnąłem tydzień do końca. Pokazałem co chciałem i na tym koniec. Raczej nie będę już pokazywać swoich zagrań.

Założyłem sobie na ten rok naukę kontroli emocji, bo one nie pozwalały mi być dochodowym w dłuższym okresie. Udało się znaleźć inne rozwiązanie, które już dwa razy mnie uratowało, a raz było naprawdę źle.
Moje konto sukcesywnie rośnie sobie już od jakiegoś czasu i liczę na kontynuację :D Mógłbym zacząć już inwestować na pełnym rachunku, ale powalczę sobie jeszcze trochę z tym co mam,może do wakacji, a po urlopie zaatakuje ze świeżym umysłem. Od nadmiaru doświadczenia jeszcze nikt nie pękł :D

Dziękuję wszystkim, którzy pomogli mi osiągnąć to co osiągnąłem, dziękuję osobą piszącym i czytającym, dziękuję osobą krytykującym (dzięki nim umocniłem się w swoich wyznaniach) i szczególnie dziękuję Ani, osobie dzięki której udało się rozwiązać mój problem tak szybko.

Teraz już tylko wystarczy czekać, aż los rzuci kolejną kłodę pod nogi... wtedy pewnie znów zacznę pisać :D (chyba już ją znalazłem, ale nie zapeszam)

Życzę wszystkim powodzenia w dalszych zmaganiach z Forexem, dużo sukcesów i wytrwałości.

Na koniec pokarzę dzisiejszy dzień... zrobili co chciałem aby zrobili, ale i tak cienko na tym wyszedłem :D Najważniejsze, że do przodu.

Powodzenia.

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

Fajnie było poczytać. Trzym się! ;-)

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

BE Edek.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Cadermo jaki ty miałeś sygnał wejścia tam?

Zablokowany