Trochę do tyłu, trochę do przodu....
Ciekawe czy dzisiaj zrobią głębszą korektę czy zielonego pina D1?
Temat dla wszystkich inwestujących na EU
Mógłbym napisać, że to jest niemożliwe, że mam pecha, że cały świat uparł się na mnie.... ale napiszę prawdę.
Grałem jak największa ciota, więc mam co chciałem
Uparłem się na L`ke i choć złamali ZL H4 a ja i tak budowałem piramidę UP.....
Stróż nie pozwolił na większą kompromitację...
Ze statystycznego punktu widzenia, czwartek i piątek powinny być dochodowe, więc głowa do góry
Gratulacje Cadermo.
Grałem jak największa ciota, więc mam co chciałem

Uparłem się na L`ke i choć złamali ZL H4 a ja i tak budowałem piramidę UP.....
Stróż nie pozwolił na większą kompromitację...
Ze statystycznego punktu widzenia, czwartek i piątek powinny być dochodowe, więc głowa do góry

Gratulacje Cadermo.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 21 mar 2012, 18:14 przez Madins, łącznie zmieniany 1 raz.
Każdy głupiec może cieszyć się z wygranej, ale tylko mądry potrafi znieść stratę.
psV
W tym przypadku 11 pips. Nigdy nie mam większego niż 13. 13 stosujesz przy TP rzędu 30 ,50,60. Mniejsze Sl stosuje do TP rzędu 20 lub mniej. Zależy na co patrzę .Na który interwał.To wejście było z m5 akurat ,sorry za pomyłkę.

Troche nie związane z tematem ,ale może komuś się przyda.Franka nie gram ,ale analizuje go sobie dla wprawy. Tak hobbystycznie
W tym przypadku 11 pips. Nigdy nie mam większego niż 13. 13 stosujesz przy TP rzędu 30 ,50,60. Mniejsze Sl stosuje do TP rzędu 20 lub mniej. Zależy na co patrzę .Na który interwał.To wejście było z m5 akurat ,sorry za pomyłkę.
Dziękuję i pozdrawiamMadins pisze:Gratulacje Cadermo.

Troche nie związane z tematem ,ale może komuś się przyda.Franka nie gram ,ale analizuje go sobie dla wprawy. Tak hobbystycznie

Cały czas bardziej pasuje mi L`ka niż S`ka. Nastawiam się na jakiś kierunek i przez to nie idzie za dobrze 
Ale co mi tam... Jeśli spełnią moje warunki to spróbuje zbudować zieloną piramidę na ok 200pip. W piątek powinien być koniec, więc zagranie musiałoby zostać na noc.... H4 też nie wyglądają za dobrze...
Najwyżej z poniedziałkowej wygranej zostanie na fajki
Edit:
Poszli jak chciałem:)

Ale co mi tam... Jeśli spełnią moje warunki to spróbuje zbudować zieloną piramidę na ok 200pip. W piątek powinien być koniec, więc zagranie musiałoby zostać na noc.... H4 też nie wyglądają za dobrze...
Najwyżej z poniedziałkowej wygranej zostanie na fajki

Edit:
Poszli jak chciałem:)
Ostatnio zmieniony 22 mar 2012, 14:04 przez Madins, łącznie zmieniany 1 raz.
Każdy głupiec może cieszyć się z wygranej, ale tylko mądry potrafi znieść stratę.
Nie sądzisz, że raczej ten duży RGR się zrealizuje?
Rzuć palenie, to syf ;-)
Rzuć palenie, to syf ;-)
Świece japońskie: http://forex-nawigator.biz/forum/swiece ... ml#p527248
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592