Właśnie do tego zmierzasz po 5 dniach gry. Jak tak dalej pójdzie to za 2-3 tygodnie czeka Cię mc. Nie chce być zbyt pesymistyczny ale robiłem dokładnie takie same błędy jak Ty-to samo myślenie pt. "(Brawo mistrzu teraz masz co odrabiać.)". oraz "postanowiłem zwiększyć lota żeby odrobić straty szybciej". Obudziłem się w momencie margin level ~50%.Darkey pisze: inny że pierwsze depo przegram w co nie wierzę.
Wejdź w historie transakcji, po kolei wrzucaj sobie każde wejscie na wykres i za każdym razem zadaj sobie pytanie (szczególnie przy stratnych)-co kierowało mną, żeby tutaj wejść, co spieprzyłem, jak mogłem to inaczej rozwiązać? Wyciągnij wnioski, ich niewyciąganie to najgłupsze co można zrobić. To tak jak z jazdą samochodem, będziesz pokonywał progi zwalniające z pedałem w podłodze-urwiesz zawieszenie. Przeanalizujesz, zwolnisz-zawieszenie uratowane. Tak samo jest z fx, nie szukaj na siłę wejścia (vide 1 dzień). Więcej nie znaczy lepiej. Ustal sobie day target, po którego osiągnięciu końszysz grę. Nie graj z zamiarem' no, to teraz odrobie 50 złotych i zaczynamy grę'-NIE. Straciłeś? Jeb#ć to, strata to nieodłączna część tego rynku jeszcze się nie urodził taki, który by tylko zarabiał. Przeanalizuj błędy i zacznij na nowo z depo 250 zł. Powodzenia w grze