BOSSAFX
Panie Marcinie, informuję tylko że znamy problem i pracujemy nad nim. Jak tylko go rozwiążemy, dam znać na forum.Marcin30 pisze:Pobrałem raz jeszcze, teraz nie widzi nawet BossaFx-Demo...
Korzystam z IBossy na IPADzie...
Proszę wejść na "Historię Rachunku" w oknie Terminala, kliknąć prawy przycisk myszy i z menu kontekstowego wybrać opcję "Cała historia". Historia nie ma prawa zniknąć przy aktualizacji, mogą jedynie zmienić się niektóre ustawienia platformy - tutaj zakres pokazywanej historii.mike_05 pisze:Po aktualizacji mt4 do wersji 416 zniknęła historia - konto mikroloty.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Nie dopowiedziałem, chodzi o Centrum Historii Data Feeds_zadora pisze:Proszę wejść na "Historię Rachunku" w oknie Terminala, kliknąć prawy przycisk myszy i z menu kontekstowego wybrać opcję "Cała historia". Historia nie ma prawa zniknąć przy aktualizacji, mogą jedynie zmienić się niektóre ustawienia platformy - tutaj zakres pokazywanej historii.mike_05 pisze:Po aktualizacji mt4 do wersji 416 zniknęła historia - konto mikroloty.
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.
U mnie też zniknęła ta sama historiamike_05 pisze:Nie dopowiedziałem, chodzi o Centrum Historii Data Feeds_zadora pisze:Proszę wejść na "Historię Rachunku" w oknie Terminala, kliknąć prawy przycisk myszy i z menu kontekstowego wybrać opcję "Cała historia". Historia nie ma prawa zniknąć przy aktualizacji, mogą jedynie zmienić się niektóre ustawienia platformy - tutaj zakres pokazywanej historii.mike_05 pisze:Po aktualizacji mt4 do wersji 416 zniknęła historia - konto mikroloty.

Ponadto pokazały się wszystkie instrumenty i musiałem ukrywać te z których nie korzystam.
Witam, jest kilka malych problemow ktore sprawia nowa aktualizacja.
Jesli chodzi o DataFeed to w katalogu "history" powstal nowy podkatalog "BossaFX-Real", wystaczy przkopiowac do niego historie z folderu "DMB-Real" i powinno chodzic. Jednak zniknelo tez kilka funkcji API, min. "Comment", dzieki ktorej to funkcji mozna wyswietlac w prosty tekst na wykresie w chart window.
Przepraszam za wprowadzanie w blad, funkcja "Comment" juz działa
Jesli chodzi o DataFeed to w katalogu "history" powstal nowy podkatalog "BossaFX-Real", wystaczy przkopiowac do niego historie z folderu "DMB-Real" i powinno chodzic. Jednak zniknelo tez kilka funkcji API, min. "Comment", dzieki ktorej to funkcji mozna wyswietlac w prosty tekst na wykresie w chart window.
Przepraszam za wprowadzanie w blad, funkcja "Comment" juz działa

1. "KISS" - Keep It Simple Stupid
2. SYNERGIA - współdziałanie różnych czynników, którego efekt jest większy niż suma oddzielnych działań
3. STOP LOSS - niedoceniony przyjacielem TRADERA.
2. SYNERGIA - współdziałanie różnych czynników, którego efekt jest większy niż suma oddzielnych działań
3. STOP LOSS - niedoceniony przyjacielem TRADERA.
-
- Uczestnik
Witam,
Mam rachunek demo z micro lotami.
Zainstalowałem również visual order bossafx i mam problem tego typu, że po wprowadzeniu historycznego zlecenia na wykres automatycznie zamyka mi otwarte zlecenie i kolejne które chcę otworzyć. Pomaga dopiero skasowanie wykresu i włączenie ponownie.
Czy jest jakieś rozwiązanie tego problemu?
Mam rachunek demo z micro lotami.
Zainstalowałem również visual order bossafx i mam problem tego typu, że po wprowadzeniu historycznego zlecenia na wykres automatycznie zamyka mi otwarte zlecenie i kolejne które chcę otworzyć. Pomaga dopiero skasowanie wykresu i włączenie ponownie.
Czy jest jakieś rozwiązanie tego problemu?