Uwaga! na fxquantumtrading.com

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

eMisiek pisze:Spokojnie, bez niepotrzebnych nerw, może speedtarader rzeczywiście jest autorem robota. Nie jest to wykluczone.

Zaczekajmy co nam odpowie.
Taa.... autorem .... to musiałby mieć na imię Denis Sotnikov.
Tu: http://euronis-free.com/res/DetailedSta ... 403548.htm
masz statement - ten sam co podał on jako swój w pierwszym linku. Widać nazwisko.

Jeśli jest autorem to czemu po prostu nie podał linka do strony euronisa ?

Ktoś po prostu chce tanim kosztem zarobić bez ryzyka sprzedając coś co można mieć za free i licząc sobie za to 50% z zysków (co widać na stronie http://fxquantumtrading.com/)
Pierz Andrzej pisze:kurde co sie z tymi ludzmi dzieje ??
kurcze dawniej tego nie bylo ;/ a przynajmniej nie na taka skale ;/
Chciwość Andrzeju chciwość ... Idę o zakład, że paru chętnych znaleźli - i inkasują prowizję bez ryzyka. Chciwość i wizja zysków działa jak magnes również na inwestujących.....
Green
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Helium
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Helium »

green testowałeś tego robota??
Gółwnie elektronika :fuckyou2: :fuckyou2: :509: :516:

green7
Maniak
Maniak

Helium pisze:green testowałeś tego robota??
Nie, ale pewnie mu się przyglądnę ..
Stronę kojarzę nie od dziś ale jakoś nie było okazji.... tak na szybko to:
http://eareview.net/outdated-review/euronis - tu masz test robota, ciutkę stary

za to, tu:
http://www.donnaforex.com/forum/index.p ... #msg169428
świeże uwagi grających nim na bieżąco.
Green
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
mike_05
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: mike_05 »

Ta wersje 4 jakiś czas temu ćwiczyłem, ale bez rewelacji (chyba, skoro porzuciłem). Teraz z ich strony ciągnie się wersja 6., ale ta nie chce na razie ruszyć, bez kontaktu z suportem. Trzeba przyznać, ze w pakiecie dają dużo. Mnóstwo profili, setów, dla wielu brokerów i dla wielu wariantów strategii grania,.

BDW
a propos Peperstone, od jakiegoś czasu sie im przyglądam. Ma ktoś jakieś doświadczenia u nich z real?
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.

speedtrader
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: speedtrader »

By_żyło_się_lepiej pisze:...
tak to oczekujace

Dodano po 2 minutach:
Tig3r pisze:co ma na celu powyższy wątek?
piszesz że chcesz się podzielić statementem - a to nie może być cel sam w sobie, bo niby po co komuś czyjś statement - szczególnie że są jakieś wzmianki o wspólnikach[/quote

Ci co docenia jak dobry jest to system to odrazu beda wiedziec jaki jest cel, a po co jest forex i po co sa systemy :)? no chyba nie po to zeby sobie je pokazywac tak? cel gry na rynkach zawsze jest jeden ... jesli nie wiesz to przykro mi

Dodano po 1 minutach:
eMisiek pisze:
Pierz Andrzej pisze: teoretycznie ;) bp gdyby w praktyce ni odchodzilo za daleko to spokojnie sie mozna zabezpieczyc SL nawet oddalonym od tego "ukrytego" o X pipsow , tak na wszelki wypadek ;)

pozdrawiam
Andrzej Pierz
To jest jeden z problemów, których nie rozwiązałem :) Czy powinien być "katastroficzny SL" czy nie, np 100 pips.

Teoretycznie wszystkie takie systemy mają SL = Margin Call. Stąd ja np uważam, że koniecznie należy stosować inny MM - podzielić kapitał na pozycje i grac najmniejszą np 10% i potem budować kapitał w oparciu o pieniądze ściągnięte z rynku. Ale ... może jestem za konserwatywny.

Aha i jeszcze jedno. Podczas gdy systemy gry z trendem sa dość dobrze znane, systemy tego typu sa mniej znane, mi np. brakuje wiedzy ogólnej na temat metod zarządzania pozycją w takim przypadku, niewykluczone, że gdzies sa ale nie spotkałem.
EMisiek,
Dzieki za uczestnictwo w dyskucji, i za chyba najbardziej logiczne wypowiedzi, natomiast co do SL, to tak jak mowilem jest wbudowany max 40pips, wiec nie ma tu mowy o margin call

Dodano po 14 minutach:
profession pisze:
speedtrader pisze:tyle ze ja nic nie sprzedaje to nie jest system na sprzedaz pozatym jak nie widzisz sstytemu a jak mozna zobaczyc system heh, wyrazem systemu jest jego statement, bo nie wiem co masz na mysli? chcesz zdjecie systemu:D

"Przedstawić system" oznacza, że pokazujesz zasady jakimi się kierujesz podczas otwierania i zamykania pozycji. To jest system, a to co pokazujesz to wyniki inwestycji twoim systemem. Tylko statment z jakiś określony czas, do tego tak jak pisał kolega powyżej z dużą możliwością manipulacji(np kwestia nr zleceń)

Powtarzam raz jeszcze dział systemy to dział do umieszczania owych systemów a nie wyłącznie lakonicznych wyników z dopiskiem co sądzicie?. I co mamy komentować? Mamy Ci gratulować? O czym tu można dyskutować jak nic nie pokazałeś?

Dziś zarejestrowałeś konto po to by co zrobić? No właśnie? Pochwalić się?

Jak dla mnie marna prowokacja i chęć sprzedaży tego cudownego systemu. Teraz po ostrzeżeniu od admina tłumaczy się, że nie chce niczego sprzedawać.
Od tak altruistycznie wrzuca swoje wyniki...jeszcze "rysyko" piszę przez "S" kilkukrotnie - to kpina jak nic :D

Jeśli chcesz się jednak podzielić swoim systemem to zachęcam, wtedy pewnie osiągniesz swój cel czyli temat wróci do "systemów i strategii". Jeśli nie chcesz to po co ten temat
jedni pokazuja zasady inny wyniki, indywidualna sprawa kazdego, znasz takie powiedzenie rynkowe, one picture is worth milion dollar? mam wrazenie ze nie, bo inaczej nie byloby tez Twojej zbednej wypowiedzi. I wybacz ale system od poczatku nie byl na sprzedaz i nie bedzie bez wzgledu na to co napisal admin. Co to ryzyko przez s to wybacz ale Ty chyba nie masz czym sie zajmowac jak szukac literowek w tekscie lol:).

Pozwol ze zadam Ci pytanie, masz system mechaniczny badz manualny ktory potrafi generowac rownie dobre wyniki jak moj? czy tylko potrafsz gadac i sprawdzac bledy w tekscie :lol: ? Prowokacja sie udala bo pokazala z kim mamy do czynienia na takich forach jak to, z wszechobecnymi krytykami ktorym sie nic nie podoba, a tym czasem system generuje swietne wyniki, klienci sa zadowoleni ja jestem zadowolony itp. Chodzilo mi o wywolanie watku, ktory zniesie bzdetne dyskucje do meritum do podstaw, czyli do zarabiania pieniedzy bo tylko to jest istotne na rynku! To jest Twoim produktem ile zarobiles kolejnego dnia. Jestes taki dobry to zapraszam, jestem rowniez rekroterem w duzej firmie Prop tradingowej, pokaz statement a dostaniesz 1mln usd do dyspozycji i 90% payoutu. Co Ty na to przyjmujesz wyzwanie? czy na pisaniu umoralnijacych bzdetow sie ograniczysz ;>?

Dodano po 6 minutach:
green7 pisze:Speedtrader czy jak Ci tam.
Powiem tak: jesteś zwykłym oszustem.
Taki ten system Twój jak moja krzywa wieża w Pizie. System jest dostępny w sieci i to za free (pod warunkiem założenia konta u jednego z polecanych brokerów).
Więc nie ściemniaj - nie masz bladego pojęcia o jego działaniu. Idź szukać naiwnych w innym miejscu.
Jak dla mnie należy się dożywotni ban.
Aczkolwiek miło, że zwróciłeś naszą uwagę na to EA :)
Green7 Ban dozywotni nalezy sie jak najbardziej ale Tobie, za gadanie bzdur i oczerniania innych! A jak wiesz to jest nie dozwolone! masz podstawy do takiego gadania kolego? ze nie moj ze jestem oszustem? Jak masz to pokaz dowody a jak nie masz to mozemy sie spotkac w sadzie :lol: . Gdybym byl pieniaczem tak by sie to pewnie skonczylo, ale ze tacy jak Ty sa zwyklymi zenujacymi nieudacznikami to szkoda czasu.
Mowie podaj dowody, podaj linki gdzie system mozna znalezc za free. Czekam

Dodano po 2 minutach:
green7 pisze:
Pierz Andrzej pisze:green7

zapodaj linkiem :P
http://euronis-free.com/index.htm

W wynikach jest nawet to konto niby speedtradera.
heh to nie jest ten system

Dodano po 2 minutach:
co w zwiazku z moim innym ogloszeniem :), dzieki za zlinkowanie :lol:

Dodano po 2 minutach:
eMisiek pisze:Spokojnie, bez niepotrzebnych nerw, może speedtarader rzeczywiście jest autorem robota. Nie jest to wykluczone.

Zaczekajmy co nam odpowie.
jak pisalem nie jestem sam bezposrednio autorem tego systemu .. co nie ma wiekszego znaczenia

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

green7 pisze:Tu: http://euronis-free.com/res/DetailedSta ... 403548.htm
masz statement - ten sam co podał on jako swój w pierwszym linku. Widać nazwisko.
Jeszcze rano jak sprawdzałem to się pokrywały.
Teraz już nie :mrgreen:
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

speedtrader
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: speedtrader »

green7 pisze:
Helium pisze:green testowałeś tego robota??
Nie, ale pewnie mu się przyglądnę ..
Stronę kojarzę nie od dziś ale jakoś nie było okazji.... tak na szybko to:
http://eareview.net/outdated-review/euronis - tu masz test robota, ciutkę stary

za to, tu:
http://www.donnaforex.com/forum/index.p ... #msg169428
świeże uwagi grających nim na bieżąco.
co do tych i wszystkich innych linkow, twierdzacych ze to jest ten sam system, w sieci znajdziecie panowie wiele podobnych systemow, jak rowniez moga byc to statementy tego samego systemu naszych klientow.... badz naszych affiliates..

mistic
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mistic »

speedtrader pisze: Dodano po 2 minutach:
co w zwiazku z moim innym ogloszeniem :), dzieki za zlinkowanie :lol:

Dodano po 2 minutach:

.
a to że wal prosto z mostu co jak i za ile a nie bawisz sie w jakies podchody
speedtrader pisze: Witam wszystkich, chcialbym sie podzielic statementem swojego sytstemu skalpujacego ktory stworzylem jakis czas temu wraz ze wspolnikiem i programista.
najlepiej wyniki przedtawiaja sie na tym brokerze ktory jest w statemencie, prowadze caly czas testy na innych brokerach europejskich.
Oczywiście przedstawione rachunki są realne na rzeczywistym kapitale.
Czekam na opinie co myslicie o tym systemie i o wynikach. .
Podaj login i hasło inwestora aby można było sprawdzić wiarygodność

green7
Maniak
Maniak

speedtrader pisze:Green7 Ban dozywotni nalezy sie jak najbardziej ale Tobie, za gadanie bzdur i oczerniania innych! A jak wiesz to jest nie dozwolone! masz podstawy do takiego gadania kolego? ze nie moj ze jestem oszustem? Jak masz to pokaz dowody a jak nie masz to mozemy sie spotkac w sadzie Laughing . Gdybym byl pieniaczem tak by sie to pewnie skonczylo, ale ze tacy jak Ty sa zwyklymi zenujacymi nieudacznikami to szkoda czasu.
Mowie podaj dowody, podaj linki gdzie system mozna znalezc za free. Czekam
Tak, jesteś oszustem co łatwo udowodnić. Na dodatek marnym.

speedtrader pisze:green7 napisał:
Pierz Andrzej napisał:
green7

zapodaj linkiem Razz

http://euronis-free.com/index.htm

W wynikach jest nawet to konto niby speedtradera.

heh to nie jest ten system
speedtrader pisze:co do tych i wszystkich innych linkow, twierdzacych ze to jest ten sam system, w sieci znajdziecie panowie wiele podobnych systemow, jak rowniez moga byc to statementy tego samego systemu naszych klientow.... badz naszych affiliates..
Taaa a świstak siedzi .... uważaj, żebyś i Ty nie podzielił jego losu ....

Do rzeczy ... łatwo udowodnić Twoje manipulacje.
To, że podmieniłeś statementy systemów, których linki podałeś w pierwszym poście nie znaczy, że jesteś taki sprytny jak Ci się wydaje.

Proszę bardzo jak ktoś chce sobie porównać to:

http://webcache.googleusercontent.com/s ... =firefox-a - cache strony www.mt4i.com/users/nightscalp
czyli tej którą podałeś w pierwszym poście jako zawierającej "Twój" system
Stan sprzed paru dni - czyli zanim jeszcze zanim podmieniłeś statement.

a teraz system ze strony euronisa:
http://euronis-free.com/res/DetailedSta ... 403548.htm

Te transakcje, te same godziny, te same numery ticketów (tylko posortowane w innej kolejności)
Cobyś nie miał problemu z porównaniem załączam niżej obrazek, będzie Ci łatwiej.

Autorem systemu jest Denis Sotnikov, to jest jego strona: http://www.forexover.com/
Reasumując: póki nie udowodnisz, że masz na imię Denis będę twierdził wszem i wobec że jesteś oszustem.

Chcesz spotkać się w sądzie ? Proszę bardzo - czekam.
Aczkolwiek po stylu Twojego pisania wnoszę, że latek masz niewiele i nie będziesz za bardzo wiedział jak zabrać się za złożenie pozwu. Pomóc Ci ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 15 mar 2012, 18:52 przez green7, łącznie zmieniany 1 raz.
Green
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
matka
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: matka »

A ja mam apel do administracji Nawigatora. Panowie zróbcie coś, wymyślcie jakiś sposób eliminowania takich scamów. Jest prawie pewne, że konta trzeba sobie zakładać przez autora wątku jako IB. System za stówke albo jak ktoś poszuka to za darmo. Na stronach eareview jest trochę testów starszej wersji... Dosłownie z dnia na dzień widać, że na na forum jest coraz gorzej, w końcu parę osób popłynie naprawdę grubo i zaczną mieć pretensji nie tylko do siebie. Widzieliście kiedyś na innych forach takie jaja?
Obrazek
Unfortunately, more to come

Zablokowany