Temat dla wszystkich inwestujących na EU

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Madins
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Madins »

czerwinek pisze:Nie ma co Madins masz nosa :), nie liczyłem że zawrócą po takiej obsuwie w dół, ogólnie zawsze grałem D1 teraz próbuję inaczej trochę pograć i jest fajnie ale wszystko szybko się dzieje, a minusem dla mnie jest to, że muszę nauczyć sie wychodzić z profitem, jak grałem D1 to można było trochę potrzymać tutaj trzeba się zwijać i ponawiać wejścia, grunt to wiedziec kiedy się zwijać i nie żałować że mogło być więcej :)
Raz fajnie udaje się wyjść a innym razem okazuje się, że ostro wycinam zyski :) Nauczyłem się tym nie przejmować, dla mnie profit jest najważniejszy, nie ważne czy jest + 15 czy +3 jeśli coś mi nie gra to zwijam się i tyle.

Przyznasz szczerze, że jak zobaczyłem tego zielonego pina na H1 to się speszyłem... pierwsze co pomyślałem, to że Kerimb dalej klątwami miota :D Najważniejsze, że do przodu.....
Każdy głupiec może cieszyć się z wygranej, ale tylko mądry potrafi znieść stratę.

anea
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: anea »

Madins hahhahaa przyznaj sie ze wystraszyles sie tej srody dzis ;)
"Po drugiej stronie monitora siedzą ludzie, którzy chcą waszych pieniędzy. Albo wy im je zabierzecie, albo oni zabiorą je wam. Bądźcie zimnymi sukinsynami. Cierpliwie czekajcie na swoją kolej......"

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: czerwinek »

Madins pisze:Przyznasz szczerze, że jak zobaczyłem tego zielonego pina na H1 to się speszyłem... pierwsze co pomyślałem, to że Kerimb dalej klątwami miota Najważniejsze, że do przodu.....
W takich sytuacjach najlepiej SL umieścić nad PB, gdyż jeżeli nie przebiją PB to w sumie jest on gówno warty :)

Madins
Gaduła
Gaduła

czerwinek pisze:Dobrze to rozegrałeś, powychodziłeś z wcześniejszych pozycji cofnęli (czego się nie spodziewałem) i ponowne wejście, i tak dalej i tak dalej, i kosić pipsy, niby takie proste a jednak....
To nic innego jak 1-2-3 Reversal Trading Strategy. ZL`ki właśnie na tym się opierają.
Każdy głupiec może cieszyć się z wygranej, ale tylko mądry potrafi znieść stratę.

Madins
Gaduła
Gaduła

anea pisze:Madins hahhahaa przyznaj sie ze wystraszyles sie tej srody dzis ;)
Bałem się od rana :) Już po pierwszej wtopie, zastanawiałem się czy odpuścić :)

anea
Gaduła
Gaduła

Madins spokojnie .........

trza poczekac niech grube hamery ida przedem :lol:

"Cierpliwie czekajcie na swoją kolej......"
"Po drugiej stronie monitora siedzą ludzie, którzy chcą waszych pieniędzy. Albo wy im je zabierzecie, albo oni zabiorą je wam. Bądźcie zimnymi sukinsynami. Cierpliwie czekajcie na swoją kolej......"

Madins
Gaduła
Gaduła

Zobaczcie jaką wyczarowali M15!!! Coś mocny opór się tu zrobił.. Czyżby UP?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

anea
Gaduła
Gaduła

zobacz na 2 ostatnie h1 :mrgreen:

ja czekam ...

Madins
Gaduła
Gaduła

Czyli, że też myślisz o L`ce?

anea
Gaduła
Gaduła

nie mysle, nie gdybam
zobacz jak ta m15 zamknela sie wcale nie na up

p.s. "Cierpliwie czekajcie na swoją kolej......"

Zablokowany