Wiedzy nigdy dość! Chociaż z fibo używam tylko 0, 50 i 100. Ale i tak podziękował.JAREK67 pisze:Rozpisałem się za bardzo chyba
Temat dla wszystkich inwestujących na EU
A co tam zobaczyłeś mógłbyś dać zrzut, widać reakcję ale odjechali.Madins pisze:Ja ustawiam oczekującego sella po cenie 820 z 12pipowym stopem. Wyrysowałem sobie, więc tera trzeba podjąć walkę.... Łapanie szczytu, czego nie lubię, więc malutka pozycja. Jak zechcą iść i wyrysują pinbara H1 to dołożę.
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... 425#438425 :zobaczymy czy zadziała

Extremum na 1.30890czerwinek pisze:A co tam zobaczyłeś
Każdy głupiec może cieszyć się z wygranej, ale tylko mądry potrafi znieść stratę.
Nie ma co Madins masz nosa
, nie liczyłem że zawrócą po takiej obsuwie w dół, ogólnie zawsze grałem D1 teraz próbuję inaczej trochę pograć i jest fajnie ale wszystko szybko się dzieje, a minusem dla mnie jest to, że muszę nauczyć sie wychodzić z profitem, jak grałem D1 to można było trochę potrzymać tutaj trzeba się zwijać i ponawiać wejścia, grunt to wiedziec kiedy się zwijać i nie żałować że mogło być więcej 
EDIT:
Niestety nie wytrzymałem jak tak zaczeli rzucać, nie wiem ale chyba nie wiedzą co zrobić i może fatkycznie jakąś zmyłę szykują. Pozycje zamknięte z małymi plusami.

EDIT:
Niestety nie wytrzymałem jak tak zaczeli rzucać, nie wiem ale chyba nie wiedzą co zrobić i może fatkycznie jakąś zmyłę szykują. Pozycje zamknięte z małymi plusami.
Ostatnio zmieniony 14 mar 2012, 14:42 przez czerwinek, łącznie zmieniany 1 raz.