Virutal Dealer Plug-in - czyli jak brokerzy MT4 nas dymają

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Jestem za.Tylko niestety nie ma jednego miejsca w Polsce gdzie można na ten temat porozmawiać.Na pewno nie w żadnym banku ponieważ to jest parodia bankowości.
Pozdrawam.

Dodano po 9 minutach:

Ps. co my wiemy o bankowości inwestycyjnej?.
Nic kompletnie.
Więc nawet nie wiem od czego zacząc.
FOREX poważny u nas nie istnieje więc proszę fxmaestro abyś tego z niczym nie porównywał ponieważ z tego śmiechy wyjdą.
Co do tego że FOREX wystraszy wszyskich nie wystraszy coś czego nie ma.
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
fxmaestro
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: fxmaestro »

zz pisze:Jestem za.Tylko niestety nie ma jednego miejsca w Polsce gdzie można na ten temat porozmawiać.Na pewno nie w żadnym banku ponieważ to jest parodia bankowości.
Pozdrawam.

Dodano po 9 minutach:

Ps. co my wiemy o bankowości inwestycyjnej?.
Nic kompletnie.
Więc nawet nie wiem od czego zacząc.
FOREX poważny u nas nie istnieje więc proszę fxmaestro abyś tego z niczym nie porównywał ponieważ z tego śmiechy wyjdą.
Co do tego że FOREX wystraszy wszyskich nie wystraszy coś czego nie ma.
Pozdrawiam.

Forexu się nie da porównać do inwestycji tpu akcje kontrakty ale do funduszy inwestycyjnych już tak hehe i ci i ci nas dymają na kase

Ja jestem takiego zdania, żeby pokazywać dobrych brokerów i tych złych oraz pokazywać co który robi złego i dobrego może takim sposobem uda się zebrać chodź kilku
saxo - NIGDY NIE WPŁACAJ PIENIĘDZY DO TEGO BROKER BO ZOSTANIESZ ZROBIONY W FIFO

zz
Maniak
Maniak

Oczywiście są tacy tylko musisz się uzbroić w cierpliwość i poczekać jescze ok.7-10 lat.Będzie cacy.Chyba że znasz super techniczny angielski to wtedy już możesz wybierać,niestety sam angielski nie wystarczy.
Pozdrawiam.
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
fxmaestro
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: fxmaestro »

Ja jeszcze myśle sobie ze ci wszyscy maleńcy składają zlecenia przeciw bankom a taki broker jest tylko pośrednikiem
saxo - NIGDY NIE WPŁACAJ PIENIĘDZY DO TEGO BROKER BO ZOSTANIESZ ZROBIONY W FIFO

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaRCHeW »

Witam.

http://jarun-astrotrade.blogspot.com/20 ... -post.html

Choć blog jest po rosyjsku to i tak screenshoty mówią wszystko.

Generalnie dziwię się, że regulatorzy dopuszczają brokerów z softem od MetaQuotes.

Pozdrawiam
Karol Marchewka

zz
Maniak
Maniak

A tutaj ludzie dyskutują Virtual wtyczki sprzedawców http://www.forexfactory.com/showthread. ... ~HEAD=dobj (język angielski) oraz fakt, że www.metaquotes.net usuwania postów oraz banyat za jego odwołanie. Inne wtyczki: depozytowe PayPal - Automatycznie otrzymają środki do klientów za pośrednictwem systemu PayPal płatności. WebMoney depozytu - Automatycznie otrzymają środki na klientów poprzez WebMoney. MetaTrader TopTraders - do kontrolowania ryzyka. DealerHelper - przeznaczony jest do częściowego zautomatyzowania sprzedawcą. Stopouts - pozwala zmienić standardowy przetwarzanie w pozycji zamknięcia przez przystanku out: zamiast zamknięcie najmniej zyskownej pozycji serwer zamyka wszystkie klienta miejsce. Zyski klientów i tomów plug-in z syntetycznych znaków gromadzi statystyki klienta: niezrealizowany zysk / strata i ilość otwartych pozycji klienta. Raporty NFA - Generowanie raportów serwera zgodnie z wymogami NFA. FSA Transakcja Zgłoś Markets - jest automatyczne generowanie raportów do FSA pod koniec dnia. Podsumowanie dzienne, dzienne otwartych transakcji, codziennie Zamknięte Trades - plug-in do generowania dodatkowych raportów na koniec dnia operacyjnego. AgentCommission - pozwala określić elastyczne logikę prowizji agenta obliczeniowego. MetaTrader SendMail - Automatyczne multicast raporty. Jeśli funkcje API DCS nie jest wystarczająca, biorąc pod uwagę MetaTrader 4 Administrator \ Manager oraz dodatkowe wtyczki do nich, możliwe jest pisać i wykorzystywać własne oprogramowanie gry \. Aby to zrobić, DC pod warunkiem, że MetaTrader 4 administratora API i MetaTrader 4 API Manager. Iw tym celu w pośrednictwie posiada niezbędne kadry.

MaRCHeW pisze: Generalnie dziwię się, że regulatorzy dopuszczają brokerów z softem od MetaQuotes.
Ja też....

Generalnie Karol im szybciej będziemy mię w Polsce PRAWDZIWY rynek../ a nie na niby..// tym lepiej dla nas...

Pozdrawiam.

Dodano po 5 minutach:
MaRCHeW pisze:Generalnie dziwię się, że regulatorzy dopuszczają brokerów z softem od MetaQuotes.
A co mają zrobić jak na bezrybiu... i rak ryba... :P

anea
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: anea »

ja jestem tylko ciekawa jak dlugo bedzie to trwac, co niektorzy na wstepie zabezpieczyli sie i weszli na rynek pod inna marka

p.s. aaaaaaaaa zegra tyka, tyk, tyk ich koniec sie zbliza ...... :mrgreen:
"Po drugiej stronie monitora siedzą ludzie, którzy chcą waszych pieniędzy. Albo wy im je zabierzecie, albo oni zabiorą je wam. Bądźcie zimnymi sukinsynami. Cierpliwie czekajcie na swoją kolej......"

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Witam.
anea pisze:ja jestem tylko ciekawa jak dlugo bedzie to trwac, co niektorzy
na wstepie zabezpieczyli sie i weszli na rynek pod inna marka
Dokładnie, najświeższy przykład to Saxobank: http://www.forextrading.com ;)

Pozdrawiam
Karol Marchewka

zz
Maniak
Maniak

Dokładnie, najświeższy przykład to Saxobank: http://www.forextrading.com Wink
Karol prosiłbym Ciebie abyś nam wytłumaczył o co to chodzi?.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

zz pisze:
Dokładnie, najświeższy przykład to Saxobank: http://www.forextrading.com Wink
Karol prosiłbym Ciebie abyś nam wytłumaczył o co to chodzi?.
Looknij na:

http://www.forextrading.com/pages/about

http://forexmagnates.com/saxo-relaunche ... x-traders/

Pozdrawiam
Karol Marchewka

ODPOWIEDZ