FXsalt , www.fxsalt.com
No wiec ja tego nie zgłaszałem, poza tym niepierwszy raz coś takiego widziałem od tych zmian które były około miesiąca temu.
Natomiast kilka miesięcy temu miałem problem z transakcją zamknięta na SL ponad 100 pipsów od ceny jaka pokazywał wykres , przy próbie reklamacji otrzymałem informacje ze wtedy był taki spred, nie mam dużego doświadczenia ale spred na 100 pipsów nawet w czasie danych wdaje mi się nierealny , no i jedyne co mogłem w tej sytuacji zrobić to zrezygnować z tego brokera, zostałem u nich ale z dużym brakiem zaufania.
Natomiast kilka miesięcy temu miałem problem z transakcją zamknięta na SL ponad 100 pipsów od ceny jaka pokazywał wykres , przy próbie reklamacji otrzymałem informacje ze wtedy był taki spred, nie mam dużego doświadczenia ale spred na 100 pipsów nawet w czasie danych wdaje mi się nierealny , no i jedyne co mogłem w tej sytuacji zrobić to zrezygnować z tego brokera, zostałem u nich ale z dużym brakiem zaufania.
- mdmainside
- Gaduła
-
- Uczestnik
U mnie też nie bangla. Serwer główny leży i nie odpowiada na ping, a z backupem w ogóle się nie łączy. Trochę lipa.mdmainside pisze:możecie handlować ?
Bo to co się u mnie dzieje to jakaś kpina , platforma nie działa![]()
Poza tym , nie jest to pierwsza sytuacja braku możliwości handlu.
Widocznie zbyt wcześnie pochwaliłem tego brokera
U mnie tez jakis problem. Myslalem ze rozwiazano, a tu nadal cena nie rynkowa 
Nie wiecie panowie jak to jest, jak mi teraz niby realizuje zlecenie, a ja dalem anuluj i teraz nie mam pojecia czy mi zlozy zlecenie czy nie i kiedy to sie stanie
Dodam ze po anulowaniu wyskoczyla informacja ze nie moze byc anulowane bo transakcja jest realizowana przez dealera.

Nie wiecie panowie jak to jest, jak mi teraz niby realizuje zlecenie, a ja dalem anuluj i teraz nie mam pojecia czy mi zlozy zlecenie czy nie i kiedy to sie stanie

Dodam ze po anulowaniu wyskoczyla informacja ze nie moze byc anulowane bo transakcja jest realizowana przez dealera.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway