PLUS 5% DZIENNIE - POLECAM

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

tantumverde pisze:Coś tu śmierdzi...Wydaje mi sie że przy 3-ech jak ktoś tu pisał stratnych sygnałach na 4, po prostu powinno się oddać kase tym którzy nie są zadowoleni i nie chcą dalej w to brnąć. Tak z ludzkiej życzliwości
A czy liczyles wszystkie zlecenia i jaki byl procent trafnosci ? Ja jestem pod wrazeniem sygnalow
Heh, jak zlecasz np. pomalowanie samochodu i jest inny kolor niż się umówiłeś to mówisz sobie ze kara musi być bo mogłeś iść gdzieś indziej?
Porownanie wrecz perfekcyjne :lol:
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

marco
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: marco »

"przez sekundę nie pomyślał o szkoleniach" - I wszystko jasne.
tu może być jeszcze jedna możliwość, a mianowicie Szanowny Kolega Mack woli nauczać i uważa, że tak pewniej zarobi; tu pokazał się, zareklamował, że posiadł pewną umiejętność, która daje możliwości zarobienia innym nie mającym tak silnego, osobistego zaangażowania (sam demonstrując uniknął zaangażowania inwestując w realu, ale symbolicznie); z całą pewnością Kolega Mack jest przez mnie podziwiany i nawet tu, na forum mimo wszystko nie zauważyłem wrogich mu komentarzy (no może z wyjątkiem kol. tantumverde, który bezzasadnie uważa, że należałoby zwracać kasę tym co źle zainwestowali sugerując się uwagami)

tantumverde
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: tantumverde »

rabit pisze:A czy liczyles wszystkie zlecenia i jaki byl procent trafnosci ? Ja jestem pod wrazeniem sygnalow
No jak ktos pisal o 3 zleceniach stratnych na 4 to chyba jest 25% skutecznosci?

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

No jak ktos pisal o 3 zleceniach stratnych na 4 to chyba jest 25% skutecznosci?
Proponuje poczytac temat od poczatku i samemu zweryfikowac .....

flogopit
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: flogopit »

były 4 ? chyba coś mi umknęło...

Awatar użytkownika
Jack
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jack »

tantumverde pisze:Heh, jak zlecasz np. pomalowanie samochodu i jest inny kolor niż się umówiłeś to mówisz sobie ze kara musi być bo mogłeś iść gdzieś indziej?
To żeś walnął porównanie :lol: To jest forex, zrozum człowieku tutaj nie ma nic pewnego, rynek jest zmienny, ciąglę ewoluuje. Wystarczy, żeby kilka banków się zmówiło i kurs może poszybować w chmury. Żadna analiza fundamentalna czy techniczna tego nie wychwyci nie mówiąc już o przeciętnym graczu. Jak lakiernik maluje samochód to w 100% on ma wpływ na kolor. Trader na rynek niestety nie. Ot taka różnica, polecam dobierać rozsądniejsze porównania na przyszłość.

Jakby Ci sam Buffett sprzedał sygnał i okazałby się on nie trafiony to też byś żądał zwrotu kasy i knuł teorie spiskowe :lol: ?

Przepraszam autora tematu za mój wywód ale śmieszą mnie ludzie, którzy:
quovadis pisze: bili brawo jak mack dawał za darmo sygnały i były bardzo dobre statystyki, a jak już coś nie poszło to wielka nagonka, łącznie z knf-em. Samym wam nie wychodzi i szukacie taniego sposobu na zarobienie, a jak komuś powinie się noga, to podbijacie sobie poczucie własnej wartości mieszając go z błotem... Standardowe polaczkowanie.
Amen

Mack nie przejmuj się :)

Awatar użytkownika
xspojlerx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xspojlerx »

Jack pisze:
quovadis pisze: bili brawo jak mack dawał za darmo sygnały i były bardzo dobre statystyki, a jak już coś nie poszło to wielka nagonka, łącznie z knf-em. Samym wam nie wychodzi i szukacie taniego sposobu na zarobienie, a jak komuś powinie się noga, to podbijacie sobie poczucie własnej wartości mieszając go z błotem... Standardowe polaczkowanie.
To akurat chyba mój cytat :P

Poza tym, mack sprzedawał sygnały, a nie gwarancję zysku.

Awatar użytkownika
Jack
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jack »

xspojlerx pisze:To akurat chyba mój cytat

Przepraszam, faktycznie coś źle skopiowałem.

mack
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mack »

GBP/JPY: -20PIPS (ZAGRANIE Z RR 1:3,5)
"Jak tak... to tak." Wielki Szu

flogopit
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: flogopit »

halooo - czy temat żyje ? czy się ulotnił jak autor ?
mam coraz większe wrażenie, co do mocnego naciągnięcia ...
kolejny tydzień i bez echa... - mówię o rzekomych sygnałach

ODPOWIEDZ