PLUS 5% DZIENNIE - POLECAM

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
quovadis
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: quovadis »

Z tego co pojąłem to mack powtarzał mi ze 20 razy w ciągu dwóch dni, żebym nie ryzykował więcej niż 1% depozytu na zagranie, a najlepiej grał jeszcze mniej:/ i wcześniej wiele tygodni na plus na demo, sorry ale to chyba nie dla mnie. Poza analizą było też o planowaniu pozycji... pisał o tym chyba do wszystkich zainteresowanych. Widziałem, że zagrania na 10-20 pips grał mikrolotami, ale pokazywał na realu. Pewnie nie obciąża to bardzo psychiki i stąd ta płynność i metoda - dużo wejść z małym profitem?

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

quovadis pisze:Widziałem, że zagrania na 10-20 pips grał mikrolotami,
Dla mnie to zasadnicza informacja. To jakby demo. Łatwość podejmowania decyzji jest bezdyskusyjna.

Awatar użytkownika
xspojlerx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xspojlerx »

Dajcie spokój wszyscy bili brawo jak mack dawał za darmo sygnały i były bardzo dobre statystyki, a jak już coś nie poszło to wielka nagonka, łącznie z knf-em. Samym wam nie wychodzi i szukacie taniego sposobu na zarobienie, a jak komuś powinie się noga, to podbijacie sobie poczucie własnej wartości mieszając go z błotem... Standardowe polaczkowanie.

Inną sprawą jest że obciążenie psychiki płatnymi sygnałami może skutecznie zaburzyć trzeźwe postrzeganie rynku...

Jak dla mnie i tak gratulacje dla MACK'a za wyczucie rynku, odpocznij sobie, nabierz siły, i rób to dla siebie a nie dla sygnałów, bo ludzi szybko biją brawo, a jeszcze szybciej Cię znienawidzą za najdrobniejsze potknięcie...

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

xspojlerx pisze:ak dla mnie i tak gratulacje dla MACK'a za wyczucie rynku, odpocznij sobie, nabierz siły, i rób to dla siebie a nie dla sygnałów, bo ludzi szybko biją brawo, a jeszcze szybciej Cię znienawidzą za najdrobniejsze potknięcie...
O tym właśnie pisałem wcześniej :wink: Po cholerę psuć sobie nerwy sprzedawaniem sygnałów i dodatkową presją ? Nie ma sensu.

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

xspojlerx pisze:Dajcie spokój wszyscy bili brawo jak mack dawał za darmo sygnały
nie wszyscy :) Ja tam robiłem zakłady kiedy to wszystko padnie lub pojawią się pierwsze marudy ;) w zasadzie zakładzik wygrałem :P

tantumverde
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: tantumverde »

Coś tu śmierdzi...Wydaje mi sie że przy 3-ech jak ktoś tu pisał stratnych sygnałach na 4, po prostu powinno się oddać kase tym którzy nie są zadowoleni i nie chcą dalej w to brnąć. Tak z ludzkiej życzliwości

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

tantumverde pisze:po prostu powinno się oddać kase tym którzy nie są zadowoleni i nie chcą dalej w to brnąć. Tak z ludzkiej życzliwości
o nie, tu się nie mogę zgodzić z kolejnym jedno postowcem. Jakby szło - było by fajnie - jak nie idzie - to z życzliwości oddaj pieniądze ;) nie nie, kara musi być ;)

Przez czas jaki jestem na forum, przewinęło się już wielu cudotwórców i jakoś żaden nie został na dłużej. Nie wiem z czego to wynika, czy to jest z ludzkiej głupoty, czy śnie o szybkiej i łatwej kasie.. opanujcie się w końcu.

Znam kilku geniuszy forex którym bym z chęcią rano herbatę parzył, aby tylko przekazali mi kawałek swojego skilla.. i co ciekawe, żaden z nich nie oferował sygnałów czy też przez sekundę nie pomyślał o szkoleniach.. ciekawe dlaczego..

Zastanowiłbym się następnym razem.
Miłego weekendu..
Ostatnio zmieniony 09 mar 2012, 20:30 przez Shadi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

Shadi pisze:przez sekundę nie pomyślał o szkoleniach.. ciekawe dlaczego..
I wszystko jasne. :wink:
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

tantumverde
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: tantumverde »

Shadi pisze:o nie, tu się nie mogę zgodzić z kolejnym jedno postowcem. Jakby szło - było by fajnie - jak nie idzie - to z życzliwości oddaj pieniądze nie nie, kara musi być
Heh, jak zlecasz np. pomalowanie samochodu i jest inny kolor niż się umówiłeś to mówisz sobie ze kara musi być bo mogłeś iść gdzieś indziej?

Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mah1y »

tantumverde pisze:
Shadi pisze:o nie, tu się nie mogę zgodzić z kolejnym jedno postowcem. Jakby szło - było by fajnie - jak nie idzie - to z życzliwości oddaj pieniądze nie nie, kara musi być
Heh, jak zlecasz np. pomalowanie samochodu i jest inny kolor niż się umówiłeś to mówisz sobie ze kara musi być bo mogłeś iść gdzieś indziej?
Nie, ale jesli ktos obiecuje Ci ze pokryje cala karoserie zlotem o grubisci 3mm w cenie 200 zl za cala robote to tylko glupiec nie zauwazylby ze gdzies jest haczyk i cos bedzie nie tak.

Dodac moge jeszcze ze oczywiste sa dni te lepsze i gorsze. Widac ze mack cos umie i na pewno jeszcze nie raz zobaczymy jak pomnaza swoje pieniadze pod tym albo innym nickiem a forex zweryfikuje czy bedzie + czy -

ODPOWIEDZ