jak widac nie tylko piatkimack pisze:["...Ostatnio piatki mam slabe ..."
ale trzeba byc wyrozumialym - zdarza sie
i ...jak tak - to tak... nalezy dawac sobie rade
marco pisze:jak widac nie tylko piatkimack pisze:["...Ostatnio piatki mam slabe ..."
ale trzeba byc wyrozumialym - zdarza sie
i ...jak tak - to tak... nalezy dawac sobie rade
Może i tak jest, ten dziennik nigdy nie miał z dziennikiem nic wspólnego, ale ciekawy Twój post, konto z dziś, boisz się pisać pod prawdziwym nickiem ?babyblue pisze:Straty?
Jakie straty, ja dziś jestem do przodu. Zwyczajnie zignorowałem poranny sygnał i jestem 50pips do przodu
Pan Mack niestety przemęczył się sygnałami i wziął wolne, w końcu jeden sygnał tygodniowo to nie tak mało.
Współczucia dla grających wyższym lotem.
Nie piszecie to ucichł.bochenek2 pisze:jakoś tak temat ucichł zupełnie?:)
Nie boję się,Microbi pisze:Może i tak jest, ten dziennik nigdy nie miał z dziennikiem nic wspólnego, ale ciekawy Twój post, konto z dziś, boisz się pisać pod prawdziwym nickiem ?babyblue pisze:Straty?
Jakie straty, ja dziś jestem do przodu. Zwyczajnie zignorowałem poranny sygnał i jestem 50pips do przodu
Pan Mack niestety przemęczył się sygnałami i wziął wolne, w końcu jeden sygnał tygodniowo to nie tak mało.
Współczucia dla grających wyższym lotem.
A jak z płatnymi sygnałami? Może za bardzo przejąłeś się odpowiedzialnością?mack pisze:Stwierdzam rozregulowanie siebie, złą ocenę rynku, presje, nie wiem...
A tak wyglądaja właśnie sygnały. Pan Mack na plusie, abonenci na dużym minusie.mack pisze:Nie piszecie to ucichł.bochenek2 pisze:jakoś tak temat ucichł zupełnie?:)
Ja niestety muszę spasować w najbliższych dniach - trzy straty pod rzad. Stwierdzam rozregulowanie siebie, złą ocenę rynku, presje, nie wiem...
W tym tygodniu kilka wejść po 10-15pips na M5/M1, ale raczej wymuszonych, w nieoptymalnych miejscach.
Przestawiam jedna otwarta pozycje na BE+20, juz na nieco wiekszym plusie (+50pare) i ustawiam dodatkowe zlecenie sell limit na to zagranie - przeslany mailem/sms sygnal nr 3 - zabezpieczajac sie otwarta pozycja.
Oczywiście,mah1y pisze:Czyli potwierdza sie: nigdy nie graj tego co mowia inni, graj tylko to co sam widzisz?babyblue pisze:
A tak wyglądaja właśnie sygnały. Pan Mack na plusie, abonenci na dużym minusie.