Podpinam się pod to pytanie. Pozdrawiammysje_hood pisze:macie juz udostepnione dane do rozliczenia? chyba mialy byc do konca lutego?
Admiral Markets - Wątek II
nie ma;thefear pisze:Podpinam się pod to pytanie. Pozdrawiammysje_hood pisze:macie juz udostepnione dane do rozliczenia? chyba mialy byc do konca lutego?
Tel. 22 860 60 25
info@admiralmarkets.pl
napisać, dzwonić opierdolić jak się komuś śpieszy!
- San Pellegrino
- Gaduła
Zamknęli mi sl 2 pipsy poniżej poziomu
Witam wszystkich serdecznie
Mam konto u AM i dziś mianowicie odcięli mi zlecenie 2 pipsy poniżej poziomu sl czy ktoś miał już takie cyrki?
pozdrawiam
Mam konto u AM i dziś mianowicie odcięli mi zlecenie 2 pipsy poniżej poziomu sl czy ktoś miał już takie cyrki?
pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- San Pellegrino
- Gaduła
- San Pellegrino
- Gaduła
my fx book
Dziękuje za wyjaśnienie, trochę się zmartwiłem, że coś jest na rzeczy ale narybek tak ma
Dodano po 2 godzinach 55 minutach:
A powiedz mi kolego ten fx book to dobra rzecz czy nie bardzo? warto sie zarejestrować z kontem live?
Dodano po 2 godzinach 55 minutach:
A powiedz mi kolego ten fx book to dobra rzecz czy nie bardzo? warto sie zarejestrować z kontem live?
- San Pellegrino
- Gaduła
Widzę, że szaleją tu ego jak na FF, tak się składa że wiem co to jest, chciałem zadać pytanie czy jest to przydatne narzędzie, czy bezpieczne itd. przepraszam jaśnie Pana za mało akademicko sformułowane pytanie,kupidyn pisze:san pellegrino ale masz beznadziejne pytania, co to znaczy czy do dobra rzecz czy nie bardzo? Wiesz co to w ogóle jest myfxbook? Bo jak nie wiesz, to sie doedukuj i dopiero takie pytania zadawaj.
darko, doszła cena bid czy ask? Bo o jednak jest różnica i mogło nie zamknąć zlecenia.