Temat dla wszystkich inwestujących na EU

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Madins
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Madins »

Bro, gra UP?

H4 zamknięte bardziej dla byków niż dla niedźwiedzi...
Oczekujący BUY już wystawiony :mrgreen:
Każdy głupiec może cieszyć się z wygranej, ale tylko mądry potrafi znieść stratę.

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: czerwinek »

brother pisze:
czerwinek pisze:Ja czekam na poziom około 3180 aby spróbować sprzedać tam jest ZL z H4, D1 i H1
Czerwinek wiem, że zabrzmi to lakonicznie, ale po co czekać na ten poziom ze sprzedażą, jeśli masz pewność że tam dojdzie to najlepiej szukać miejsca kupna, a potem sobie sprzedać. Kiedyś się na tym złapałem cały dzień czekania aż dojdzie do mojego poziomu, a nie myślałem żeby zagrać na "dojście" a potem sprzedaż. Graj to co widzisz nie to co chcesz zobaczyć.
Ja nie napisałem, że mam pewność, że cena tam dojdzie, jak dojdzie to będę wchodził jak nie dojdą to nie zagram dziś. Ogólnie nie mam ciśnienia na granie bo już w tym miesiącu udało mi się zgarnąć co z reguły trwa cały miesiąc.
Poza tym to co ja aktualnie widzę na wykresie mi nic nie mówi bo nie ma jakichś sygnałów wyraźnych na UP lub down dlatego nie gram. Ogólnie wydaje mi się, że rynek sam nie wie w którą stronę iść, a na siłę staram się nie wchodzić. Skoro nie wiem co zrobią to nie będę wchodził bo to takie wróźenie z fusów.
A wszystkich pipsów i tak się nie zgranie aby grać na zmianę góra, dół, itd to nie mój styl.

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Madins pisze:Oczekujący BUY już wystawiony
Po jakiej cenie?
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz

Madins
Gaduła
Gaduła

czerwinek pisze:
Madins pisze:Oczekujący BUY już wystawiony
Po jakiej cenie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Każdy głupiec może cieszyć się z wygranej, ale tylko mądry potrafi znieść stratę.

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Re: Temat dla wszystkich inwestujących na EU

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

Madins pisze:Jak w temacie. Zapraszam wszystkich inwestujących na parzę EUR/USD.
Jest już wątek EUR/USD, więc po co rozdrabniać?
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... &start=230

malsehen
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: malsehen »

Wirus, tamten temat jest w dziele "prognozy, analizy, komentarze", a tu autor dziennika pokazuje swoje wejścia i to w oparciu o bardzo ciekawą metodę, nie chcesz nie wchodź ...

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

Malsehen: niepotrzebna złośliwość; nie pomyślałeś, że po prostu wolałbym mieć wszystko w jednym miejscu, bez skakania po dziesiątkach wątków?

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Madins pisze:Bro, gra UP?
Nie nie mówiłem w sensie sygnału tylko podejścia ogólnie. Czasami warto grać w obie strony, a nie czekać na konkretne wejście i złapać Sl.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

I jak Madins wyszedłeś z ręki czy trzymasz jeszcze?
Ja narazie swój sell limit usunąłem.

brother pisze:jeśli masz pewność że tam dojdzie to najlepiej szukać miejsca kupna
Dlatego brother nie kupowałem bo niby przebłąkiwali że UP ale ogólnie nie wiadomo co zrobią, dzisiaj w ogóle jak narazie jakiś syf na tych rynkach nic się nie dzieje
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz

Madins
Gaduła
Gaduła

Ciota dzisiaj straszna jestem :D
Jak zaczynam dzień ze stratą, to później nie bardzo chce iść...

Chociaż szczerze powiem, że takiej cofki się w ogóle nie spodziewałem... dodatkowo po teście ZL H4 UP....

Chyba lepiej już skończę na dzisiaj.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Zablokowany