H4 zamknięte bardziej dla byków niż dla niedźwiedzi...
Oczekujący BUY już wystawiony

Ja nie napisałem, że mam pewność, że cena tam dojdzie, jak dojdzie to będę wchodził jak nie dojdą to nie zagram dziś. Ogólnie nie mam ciśnienia na granie bo już w tym miesiącu udało mi się zgarnąć co z reguły trwa cały miesiąc.brother pisze:Czerwinek wiem, że zabrzmi to lakonicznie, ale po co czekać na ten poziom ze sprzedażą, jeśli masz pewność że tam dojdzie to najlepiej szukać miejsca kupna, a potem sobie sprzedać. Kiedyś się na tym złapałem cały dzień czekania aż dojdzie do mojego poziomu, a nie myślałem żeby zagrać na "dojście" a potem sprzedaż. Graj to co widzisz nie to co chcesz zobaczyć.czerwinek pisze:Ja czekam na poziom około 3180 aby spróbować sprzedać tam jest ZL z H4, D1 i H1
Jest już wątek EUR/USD, więc po co rozdrabniać?Madins pisze:Jak w temacie. Zapraszam wszystkich inwestujących na parzę EUR/USD.
Nie nie mówiłem w sensie sygnału tylko podejścia ogólnie. Czasami warto grać w obie strony, a nie czekać na konkretne wejście i złapać Sl.Madins pisze:Bro, gra UP?
Dlatego brother nie kupowałem bo niby przebłąkiwali że UP ale ogólnie nie wiadomo co zrobią, dzisiaj w ogóle jak narazie jakiś syf na tych rynkach nic się nie dziejebrother pisze:jeśli masz pewność że tam dojdzie to najlepiej szukać miejsca kupna