podejrzewam ze na tym forum raczej nikt nie stoi po stronie S.U.
raczej tez nikt z osob wypowiadajacych sie w tym temacie u niego szkolenia nie wykupil i podejrzewam ze nie wykupi bo wiekszosc osob wie co to za "szkola". jakbys zajrzal na to forum wczesniej zamiast w google podejrzewam ze tez bys nie dal sie oszukac..wiec przestan pisac glupoty typu "nie pomagacie mi" albo "wykup szkolenie u wsioka" czy "widze ze ten czy tamten jest po jego stronie"...kompletne glupoty jednym slowem

to ze sobie urbanskiego wyzywasz to sobie wyzywaj...nikomu to raczej nie przeszkadza specjalnie...ewentualnie moze czasami moderatorom ktorzy probuja tu dbac o porzadek

ale twoje odzywki do uzytkownikow tego forum raczej napewno sprawie nie pomagaja...o czyms takim mowa:
boom pisze:Kumasz jeden z drugim ?
boom pisze:Te ! A co ty wklejasz moje dokumenty na forum bez mojego pozwolenia co ? ?
boom pisze:To pochwal sie swoimi osiągnięciami małolato
boom pisze:sam jesteś leszczem leszczu
boom pisze:A co Cie to obchodzi ?
boom pisze:hehe Ty mie nie ucz pisać jo ?
boom pisze:Dziękuję za wartościowego posta Proszę Pana (albo Pani , bo tak subtelnie to tylko kobieta potrafi albo ciota )
boom pisze:ie denerwój mnie kobieto
boom pisze:Jeszcze raz jakaś ciota zwórci mi uwagę to ropiedole to w trzy pizdy !!!
boom pisze:Walcie nmsię wszyscy na ryj wieśniaki !!! Jestescie takimi samymi wsiunami jak ten
Jebał w dupe wasa pies
tyle ode mnieboom pisze:kup sobie kurwo kurs u sebastiana to będziesz miał dowody i wypierdalaj

pozdrawiam