BOSSAFX
zamierzałem otworzyć subkonto do mikrolotów i co znalazłem w warunkach:
W przypadkach uzasadnionych względami bezpieczeństwa DM BOŚ S.A. zastrzega
sobie prawo do trwałego lub czasowego zablokowania moŜliwości zawierania
Transakcji na Subkoncie, o czym poinformuje za pośrednictwem Systemu
Transakcyjnego. O trwałym lub czasowym zablokowaniu Subkonta postanawia
Dyrektor DM BOŚ S.A. w trybie Zarządzenia. W przypadku wydania powyŜszego
Zarządzenia do otwartych pozycji oraz środków pienięŜnych zaewidencjonowanych na
Subkoncie Dyrektor DM BOŚ S.A. moŜe zastosować postanowienia ust. 4 i 5 § 28b ( skró art par 28 ust5: ma prawo zamknąć wszystkie otwarte na Subkoncie pozycje w Instrumentach Finansowych po cenie dającej największe prawdopodobieństwo zawarcia transakcji)
CZYLI PO PROSTU ZAMKNĄĆ PO CENIE JAKIEJ SIĘ PODOBA t.j nawet zyskowne ze stratą . Brawo BOSSA frontem do klienta- to oczywiście sarkazm
dla mnie perełka ale może się mylę. jeżeli tak proszę mnie poprawić.
p.s jeżeli był poruszany ten temat proszę usunąć
W przypadkach uzasadnionych względami bezpieczeństwa DM BOŚ S.A. zastrzega
sobie prawo do trwałego lub czasowego zablokowania moŜliwości zawierania
Transakcji na Subkoncie, o czym poinformuje za pośrednictwem Systemu
Transakcyjnego. O trwałym lub czasowym zablokowaniu Subkonta postanawia
Dyrektor DM BOŚ S.A. w trybie Zarządzenia. W przypadku wydania powyŜszego
Zarządzenia do otwartych pozycji oraz środków pienięŜnych zaewidencjonowanych na
Subkoncie Dyrektor DM BOŚ S.A. moŜe zastosować postanowienia ust. 4 i 5 § 28b ( skró art par 28 ust5: ma prawo zamknąć wszystkie otwarte na Subkoncie pozycje w Instrumentach Finansowych po cenie dającej największe prawdopodobieństwo zawarcia transakcji)
CZYLI PO PROSTU ZAMKNĄĆ PO CENIE JAKIEJ SIĘ PODOBA t.j nawet zyskowne ze stratą . Brawo BOSSA frontem do klienta- to oczywiście sarkazm
dla mnie perełka ale może się mylę. jeżeli tak proszę mnie poprawić.
p.s jeżeli był poruszany ten temat proszę usunąć
Ale w zeznaniu wykazujemy tylko przychód, ci którzy są pod kreską w zeznaniu nic nie wpisują ( a szkoda, że nie można straty z DM rozliczyćCyb pisze:Do wszystkich. Kopia idzie do US.

Chciałbym całkowicie wyczyścić historię rachunku ( terminal ), jak to zrobić?. PPM
nie daje takich możliwości.
Dziękuję i pozdrawiam.