Polecam odwiedzenie Lizbony, byłem tam 4 dni i mógłbym tam się przeprowadzić śmiało. Jak będziesz chciał jakieś informacje o pobycie to daj znać.Cadermo pisze:Interesuje mnie kalendarz MicronextGdybym tylko spojrzał wcześniej to bym poleciał do Lizbonki ,a tak lipa
3 dni to już można coś pozwiedzać
Dzięki za pomoc ,ale w Lizbonie byłem już kiedyś .Co prawda krótko ,ale mecz Polskiej reprezentacji byłPolecam odwiedzenie Lizbony, byłem tam 4 dni i mógłbym tam się przeprowadzić śmiało. Jak będziesz chciał jakieś informacje o pobycie to daj znać
Faktycznie warto było zobaczyć oceanarium. Wieża? Masz na myśli windę Santa Justa? (cała metalowa). Widok stamtąd jest piękny na całe miasto. Na meczu wtedy nie byłem, ale za symboliczne o ile pamiętam 2 euro mogliśmy wejść na Estadio da LuzCadermo pisze:Dzięki za pomoc ,ale w Lizbonie byłem już kiedyś .Co prawda krótko ,ale mecz Polskiej reprezentacji byłPolecam odwiedzenie Lizbony, byłem tam 4 dni i mógłbym tam się przeprowadzić śmiało. Jak będziesz chciał jakieś informacje o pobycie to daj znaćPiękne miasto . Polecam zwiedzić Oceanarium i ogólnie miasto tak na szybko.Ładna architektura. Jeszcze jest tam taka fajna wieża z tego co pamiętam ,taki punkt widokowy ,ale zapomniałem jak się nazywa .
Ale też polecam
Pozdrawiam