Dziennik Wxxxxxa

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

Na jakim poziomie w kwietniu 2012 Wxxxxxa będzie miał swoje depo.

<=0
32
32%
0 -1(tyś)
7
7%
1-10(tyś)
19
19%
10-100(tyś)
23
23%
100(tyś)-1(mln)
20
20%

Liczba głosów: 101

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Interesuje mnie kalendarz Micronext :D Gdybym tylko spojrzał wcześniej to bym poleciał do Lizbonki ,a tak lipa :( 3 dni to już można coś pozwiedzać 8)

$aymon
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: $aymon »

Wxxxxxa pisze:Stan konta 2200 PLN.
L eur/usd 0.1 lota po 1.3039
L eur/usd 0.4 lota po 1.3040
L eur/usd 0.1 lota po 1.3061
Miałeś nosa. Utrzymałeś pozycje ?
Mechaniczny trader.

Piotrek91
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Piotrek91 »

I jak tam zmagania ?

Goldfinger

Nieprzeczytany post autor: Goldfinger »

czemu tu zrobiło się tak cicho? :)

mkosciuszko
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: mkosciuszko »

I jak ci idzie chłopie? Powiększyłeś depo, zmniejszyłeś?

Awatar użytkownika
mryko
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mryko »

Cadermo pisze:Interesuje mnie kalendarz Micronext :D Gdybym tylko spojrzał wcześniej to bym poleciał do Lizbonki ,a tak lipa :( 3 dni to już można coś pozwiedzać 8)
Polecam odwiedzenie Lizbony, byłem tam 4 dni i mógłbym tam się przeprowadzić śmiało. Jak będziesz chciał jakieś informacje o pobycie to daj znać.
Sky is the limit

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Polecam odwiedzenie Lizbony, byłem tam 4 dni i mógłbym tam się przeprowadzić śmiało. Jak będziesz chciał jakieś informacje o pobycie to daj znać
Dzięki za pomoc ,ale w Lizbonie byłem już kiedyś .Co prawda krótko ,ale mecz Polskiej reprezentacji był :D Piękne miasto . Polecam zwiedzić Oceanarium i ogólnie miasto tak na szybko.Ładna architektura. Jeszcze jest tam taka fajna wieża z tego co pamiętam ,taki punkt widokowy ,ale zapomniałem jak się nazywa . :D Ale też polecam :mrgreen: Pozdrawiam

Awatar użytkownika
mryko
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mryko »

Cadermo pisze:
Polecam odwiedzenie Lizbony, byłem tam 4 dni i mógłbym tam się przeprowadzić śmiało. Jak będziesz chciał jakieś informacje o pobycie to daj znać
Dzięki za pomoc ,ale w Lizbonie byłem już kiedyś .Co prawda krótko ,ale mecz Polskiej reprezentacji był :D Piękne miasto . Polecam zwiedzić Oceanarium i ogólnie miasto tak na szybko.Ładna architektura. Jeszcze jest tam taka fajna wieża z tego co pamiętam ,taki punkt widokowy ,ale zapomniałem jak się nazywa . :D Ale też polecam :mrgreen: Pozdrawiam
Faktycznie warto było zobaczyć oceanarium. Wieża? Masz na myśli windę Santa Justa? (cała metalowa). Widok stamtąd jest piękny na całe miasto. Na meczu wtedy nie byłem, ale za symboliczne o ile pamiętam 2 euro mogliśmy wejść na Estadio da Luz :) , przyznam że rąbnąłem kilka ździebeł trawy. Mieszkaliśmy na Praca Alegria za śmiesznie małe pieniądze. Lubiłem takie wyprawy do stolic europejskich na studiach. Bilety do Lizbony kosztowały śmieszne 300zł w obie strony(wtedy na początku tanich linii rzeczywiście były one bardzo tanie).
Sky is the limit

Awatar użytkownika
Jack
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jack »

Jeszcze jest tam taka fajna wieża z tego co pamiętam ,taki punkt widokowy ,ale zapomniałem jak się nazywa
Santa Justa Lift :)

Wxxxxxa grasz jeszcze ?

ODPOWIEDZ