STOWARZYSZENIE INWESTORÓW RYNKU FOREX - SIRF

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
marekdt
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: marekdt »

RX300 pisze:
SATRF - to żadne stowarzyszenie, to prywatna firma p.Śliwy działająca pod płaszczykiem stowarzyszenia.

Wkurzyłem się na ich konkurs :) dostałem maila, że coś organizują - mówię sobie - a wygram sobie Ipada ;) - wybrałem im kilka spółek - które warto było zakupić na giełdzie - w ciągu ok. tygodnia - jedna zyskała 50%, druga też coś około 30%+ kolejne podobnie... Spółki bardzo płynne. - Nie mówię o jakichś wałkach na New connect czy spółkach groszowych o których można przeczytać w necie...

Poświęciłem AT i AF i szukanie ich blisko całą godzinę - i taka "wdzięczność".
Nie wzięli pod uwagę w konkursie, ale wzięli pod uwagę "na boku"? Ot... ;)
To jest swoją drogą genialne żeby kupić kilka ipadów - dać ludziom marchewkę i niech szukają wam sygnałów przez powiedzmy miesiąc trwania konkursu :) a wy tylko wybieracie..
. no żyć nie umierać szczyt lenistwa i genialności w prostocie
Ipada nie wygrałem, żal pozostał :]

Odnośnie przyszłego stowarzyszenia:

Czy będzie miało ono jakieś powiązanie z KIK'ami ?
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴

Awatar użytkownika
forexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: forexpolska »

Na razie to nie wiadomo czy powstanie bo ludzie nie widzą potrzebny jak widzisz wypowiedzi w tym temacie.
AVAFX - uwaga uwaga to oszuści i krętacze nigdy tam nie wpłacaj pieniędzy

Awatar użytkownika
forexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Jak widać sprawa rozeszła się po kościach szkoda

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Na razie to nie wiadomo czy powstanie bo ludzie nie widzą potrzebny jak widzisz wypowiedzi w tym temacie.
Jak widać sprawa rozeszła się po kościach szkoda
Musisz uzbroić się w cierpliwość...
Sprawa ruszy na 100% jestem tego pewien...lecz dopiero jak przejdzie jakieś 3-9 mln ludzi na te emerytury po 20-600 zł oraz wprowadzą podatek katastralny...
Reasumując rozumiem Twoje intencje ,masz całkowitą rację.Aby to jednak zrealizować to musi jeszcze społeczeństwo do tego dojrzeć....

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

prosciej potworzyc w miastach osrodki forexowe ( szybkie lacza, stonowiska 4komputerowe, jakis barek, inne wygody do pracy, jeden ekran z newsami on-line platnymi,etc), aby moc korzystac z nich czlonkowie placili by skladki ktore by szly na koszty osrodka oraz jego rozwoj, w poznejszym czasie osrodek sam by mogl inwestowac na forexie... takie cos stworzyc bo to jest przyszlosc
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...

zz
Maniak
Maniak

takie cos stworzyc bo to jest przyszlosc
Zgadzam się w100% jest to poza dyskusją...
prosciej potworzyc w miastach osrodki forexowe ( szybkie lacza, stonowiska 4komputerowe, jakis barek, inne wygody do pracy, jeden ekran z newsami on-line platnymi,etc), aby moc korzystac z nich czlonkowie placili by skladki ktore by szly na koszty osrodka oraz jego rozwoj
Obawiam się że podciągną to pod BM skończy rygorem się na 5mln zł i 8 lat więzienia..
Może się mylę....

Pozdro.
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Songo89K
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Songo89K »

Jak każdy będzie zarządzał własnymi pieniędzmi to dlaczego? jaka to różnica czy klikam w domu,w MC,czy mieszkaniu z innymi traderami?

Chociaż wiem...to co wydaje się nie możliwe,często jednak Nas zaskakuje.
No ale nie ukrywam...też mi się takie coś marzy.Z chęcią resztę dnia po pracy bym tam spędzał :)

Awatar użytkownika
forexpolska
Pasjonat
Pasjonat

SIRF może powstanie jak ludzie będą inaczej do tego podchodzić, a dlaczego to niestety mogę zdradzić po zakończeniu mojej sprawy z brokerem AVAFX. Wtedy będzie szok dla wielu inwestorów. Szkoda, że nie ma wogle zainteresowania bo jak mówią w kupie siła.

zz
Maniak
Maniak

forexpolska pisze: mogę zdradzić po zakończeniu mojej sprawy z brokerem AVAFX. Wtedy będzie szok dla wielu inwestorów.
Chyba wiem co masz na myśli...
Jak zaczeliście to wertować z prawnikiem to doszliście do wniosku że broker może z naszymi zleceniami zrobić wszystko..i dymać nas do woli ?to jest ten szok?.
Ja widzę dwa wyjścia
1- rynek walutowy regulowany/// z brokerami prawdziwymi...,nie brokerami na niby.. :P // jak znajdę chwilę to to opiszę...
2-ECN kontrolowany przez CFTC lub NFA ponieważ w takiej sytuacji broker musi ZAWSZE przedstawić drugą stronę transakcji i nie może grać przeciwko klientowi..

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
forexpolska
Pasjonat
Pasjonat

zz pisze:
forexpolska pisze: mogę zdradzić po zakończeniu mojej sprawy z brokerem AVAFX. Wtedy będzie szok dla wielu inwestorów.
Chyba wiem co masz na myśli...
Jak zaczeliście to wertować z prawnikiem to doszliście do wniosku że broker może z naszymi zleceniami zrobić wszystko..i dymać nas do woli ?to jest ten szok?.
Ja widzę dwa wyjścia
1- rynek walutowy regulowany/// z brokerami prawdziwymi...,nie brokerami na niby.. :P // jak znajdę chwilę to to opiszę...
2-ECN kontrolowany przez CFTC lub NFA ponieważ w takiej sytuacji broker musi ZAWSZE przedstawić drugą stronę transakcji i nie może grać przeciwko klientowi..

Pozdrawiam.

ZZ na razie nie chcę zdradzać tych informacji ze względu, że toczy się przygotowanie prawnicze przeciwko brokerowi. Szokiem to będzie kilka kwesti.

Nie tak dawno była kara dla FXCM 2 mln$ za rekwoty i zwrot dla klientów strat dziwne, że tylko dla klientów z USA :)

ODPOWIEDZ