taki oftop mile widzianyLittle Scalper pisze:poprzez cene i jej ruch nie uwzględniając czasu
Trend Line Rules
Little Scalper Dzięki. Super wytłumaczone:)
A zwracasz uwagę na ilość barów między 2 a 3 i między 3 a Rh? Chociaż chyba źle zapytałem odnośnie Rh bo kiedyś pisałeś, że na małych interwałach wejście w trejd powinno nastąpić powyżej 2 i nie patrzyć na haki. Jeśli tak to czy zwracasz uwagę na ilość barów między punktami 1 a 2, 2 a 3, 3 a wybicie poza 2?
Darkey przepraszam, to ja naciągam Little Scalper na spam:) ale jeśli wchodzimy w pozycję od odbicia od LT pod warunkiem wystąpienia ww formacji toż będzie to spam
? Oczywiście jeśli uważasz, że tak to zamykam buzię 
A zwracasz uwagę na ilość barów między 2 a 3 i między 3 a Rh? Chociaż chyba źle zapytałem odnośnie Rh bo kiedyś pisałeś, że na małych interwałach wejście w trejd powinno nastąpić powyżej 2 i nie patrzyć na haki. Jeśli tak to czy zwracasz uwagę na ilość barów między punktami 1 a 2, 2 a 3, 3 a wybicie poza 2?
Darkey przepraszam, to ja naciągam Little Scalper na spam:) ale jeśli wchodzimy w pozycję od odbicia od LT pod warunkiem wystąpienia ww formacji toż będzie to spam
Spiesz się powoli.
Wróciłem na demo potestować trochę.
Na poniższym skreenie zamknięte z palca bo cena doszła do TP + 12 i nie zamknęło pozycji!? A jak zamknąłem z palca na te + 12 to i tak pokazuje +9. Muszę się temu przyjrzeć.
Jak oceniasz Little Scalper? Wszedłbyś w to (pomijając TP które masz większe)?
Aud Usd M1

Uploaded with ImageShack.us
Na poniższym skreenie zamknięte z palca bo cena doszła do TP + 12 i nie zamknęło pozycji!? A jak zamknąłem z palca na te + 12 to i tak pokazuje +9. Muszę się temu przyjrzeć.
Jak oceniasz Little Scalper? Wszedłbyś w to (pomijając TP które masz większe)?
Aud Usd M1

Uploaded with ImageShack.us
Spiesz się powoli.
Dzięki Little Scalper. Myślałem, ze 123 powinno występować tylko w pobliżu LT, że nie musi tylko dotknąć linii. Zagrałem to bo cena przebiła LT, zrobiła retest, odbiła i doszła jeszcze raz więc było duże przawdopodobieństwo, ze odbije kolejny raz a moment wejścia wyznaczyło mi 123. Ciężko będzie o konktretny sygnał do trejda w takim razie no ale cóż, skoro tak trzeba...
Czy jestem nastawiony na skalpowanie? Wolałbym nie ale ciężko mi coś większego wyszarpać z rynku. Przeważnie jednak nie mam TP ustawionego na mniej niż 17p. W tym konkretnym przypadku z góry wziąłem mniej bo poniżej było wsparcie które zresztą po przebiciu chyba 3 p. zadziałało
Zmotywowany twoimi postami będę ustawiał SL i TP w zależności od TF.
Czy jestem nastawiony na skalpowanie? Wolałbym nie ale ciężko mi coś większego wyszarpać z rynku. Przeważnie jednak nie mam TP ustawionego na mniej niż 17p. W tym konkretnym przypadku z góry wziąłem mniej bo poniżej było wsparcie które zresztą po przebiciu chyba 3 p. zadziałało
Zmotywowany twoimi postami będę ustawiał SL i TP w zależności od TF.
Spiesz się powoli.
Little Scalper będzie więcej jak dasz mały wykład o czasieLittle Scalper pisze:Jesteś chyba pierwszą osobą na którą mam jakiś wpływ Very Happy nawet nie wiesz jak fajnie jest mi sie dzielić tą wiedzą Smile
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
- Good Will Hunting
- Pasjonat