Postanowiłem założyć ten dziennik, ponieważ wiele się zmieniło w moim życiu od kiedy kolega i mój wielki mentor zdradził mi swoją sekretną metodę gry na Forex.
Ponieważ jeszcze zbyt dobrze nie opanowałem tej strategii, to w dzienniku będę publikował swoje wejścia, żebyście zobaczyli, jak się wygrywa

Oczywiście nie reklamuję tutaj systemu, bo to bez sensu. System jest sekretny i nie powiem kto jest autorem, ale mnisi z gór pracowali nad nim dniami i nocami od zarania dziejów. Poza tym to by było tak, jakbym zdradził Wam akcję filmu w trakcie reklam przed seansem.
Tak w ogóle, to nie mam czasu, bo dziecko, bo żona, bo urzędnicy, czy sezon ogórkowy. Dlatego będę grał tylko z doskoku i tylko wtedy, kiedy będę miał zyskowne transakcje . To chyba oczywiste, że tych stratnych nie będę grał. To nie ma sensu.

W systemie najważniejsza jest psychika. Trzeba przyjmować porażki z klasą. Ludzie po przejściach wiedzą o czym mówię. Ludzie bez przejść kiedyś pewnie się dowiedzą. W życiu różne rzeczy się pierdzielą i najważniejsze to zachować dobrą minę. Np. taką: