To Mighty Baz zabrał, albo 259 ....anea pisze:Vindykator ta jedna paleta jest ruszona .........
u Mighty BAZ'a - bistro caffe - nie tylko o dobrej kawie
- 

Vindykator

Szczerze powiedziawszy, to było do przewidzenia. Mają mnóstwo dolarów, których trzeba zacząć się pozbywać. Amerykanie nadrukowali tego tyle bazując na wielkim popycie, że moim zdaniem zrobiła się ogromna bańka dolarowa. Ostatni jak zwykle będzie gasił światło.Vindykator pisze:Market talk of Asian central bank selling EUR/USD - Unconfirmed
- 

Vindykator

E/U:
Na M5 już się target zrealizował. Na M15 jest down ale i jest liczna grupa wsparć... i nie wiadomo czy zechcą spaść do okolic 3267...
P.S. Ja już swoje zarobiłem na dziś...

Na M5 już się target zrealizował. Na M15 jest down ale i jest liczna grupa wsparć... i nie wiadomo czy zechcą spaść do okolic 3267...
P.S. Ja już swoje zarobiłem na dziś...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Ostatnio zmieniony 23 lut 2012, 12:16 przez Ral1n, łącznie zmieniany 1 raz.

zwroccie uwage na NZD/USD wykres tygodniowy - powoli ale jednak idą do TP - obecnie są juz bardzo wysoko- wg mnie  zdecydowanie za wysoko na wejscie w longa jednak wydaje mi się iż warto obserwowac tą pare w poszukiwaniu wejsc powrotnych po dojsciu do TP

Miej nadzieję na najlepsze, ale zawsze bądź gotów na najgorsze.
						No dzisiaj raczej ciężki dzien dla systemu, negowali wszystkie poziomy oraz sygnały. No ale to nie tak że każdy dzień będziemy wymiatać. Może wypadałoby jakieś pozycje stratne pokazać Panowie co ? bo wygląda to jak american dream 
Wróce po południu to wrzucę kilka moich SL z dzisiejszego dnia

Wróce po południu to wrzucę kilka moich SL z dzisiejszego dnia
The secret of being boring is to say everything
						ale samo zanegowanie tez juz jest mocnym sygnalem na ktorym mozna oprzec decyzje co do nie wejscia - a to juz BARDZO duzo 
bo lepiej stracic okazje niz kase
teraz na edziu M15 spadek, potwierdzony na M5 oraz M1

bo lepiej stracic okazje niz kase
teraz na edziu M15 spadek, potwierdzony na M5 oraz M1

Miej nadzieję na najlepsze, ale zawsze bądź gotów na najgorsze.