Admiral Markets - Wątek II
- mysje_hood
- Gaduła
Też tek myślę. Inaczej byłoby zbyt miłoJones pisze:takiej sytuacji nie miałemJAREK67 pisze:Mam rachunek Pro. Zapomniałem zdjąć. Buy_Stopa. W przypadku luki cenowej, jeżeli dzisiejsze kwotowania rozpoczną się powyżej tego zlecenia to jaka będzie cena aktywacji mojego zlecenia? Cena ropoczęcia dzisiejszych kwotowań, czy ustawiona w zleceniu? A może broker mi je anuluje ?
myślę że raczej cena rozpoczęcia kwotowań
hej

Tutaj podobno można sobie wysłać linka na maila, ale osobiście nie próbowałem:mysje_hood pisze:czy moze oriętuje sie ktoś czy i gdize mozna uzyskać plik z admiral markets pod androida? mam ten system ale niestety nie mam dostępu do android market
Kod: Zaznacz cały
http://www.androidblip.com/android-apps/admiral-trader-131071-download.html
Otwarcie rachunku - informacje finansowe
Chcę otworzyć rachunek Admiral.Standard w Admiral Markets AS. W formularzu jest część oznaczona "Informacje finansowe". Są to pola oznaczone jako:
- Informacje finansowe przestawione są w walucie:
- Depozyt wstępny
- Roczny dochód netto
- Aktywa łącznie
- Źródło przychodu
Może mi ktoś wyjaśnić, o co w tym chodzi?
- Depozyt wstępny
- Roczny dochód netto
- Aktywa łącznie
- Źródło przychodu
Moja rada.
Pobierz wniosek z Gabinetu Inwestora, wydrukuj i wypełnij ręcznie.
Możesz podawać kwoty w PLN, żaden problem.
Później zeskanuj i gotowe.
Przy wypełnianiu przez automat, wychodzą jakieś kwiatki.
A co do pytań:
- Informacje finansowe przestawione są w walucie: do wyboru USD, EUR, Inna: PLN
- Depozyt wstępny: jaką kwotą zamierzasz zasilić rachunek na początku
- Roczny dochód netto: to chyba jasne
- Aktywa łącznie: powiedzmy w skrócie, że to wolna gotówka lub "dobra" które mogą być szybko zamienione na gotówkę w Twoim posiadaniu (nie jest to absolutnie książkowe wytłumaczenie, ale w Twoim przypadku do tego to się pewnie będzie sprowadzać)
- Źródło przychodu: własna działalność, etat itp.
Pobierz wniosek z Gabinetu Inwestora, wydrukuj i wypełnij ręcznie.
Możesz podawać kwoty w PLN, żaden problem.
Później zeskanuj i gotowe.
Przy wypełnianiu przez automat, wychodzą jakieś kwiatki.
A co do pytań:
- Informacje finansowe przestawione są w walucie: do wyboru USD, EUR, Inna: PLN
- Depozyt wstępny: jaką kwotą zamierzasz zasilić rachunek na początku
- Roczny dochód netto: to chyba jasne
- Aktywa łącznie: powiedzmy w skrócie, że to wolna gotówka lub "dobra" które mogą być szybko zamienione na gotówkę w Twoim posiadaniu (nie jest to absolutnie książkowe wytłumaczenie, ale w Twoim przypadku do tego to się pewnie będzie sprowadzać)
- Źródło przychodu: własna działalność, etat itp.
Re: Otwarcie rachunku - informacje finansowe
Witam, to są informacje statystyczne. 2 mc temu zakładałem w AM rachunek Pro i też to wypełniałem. Depozyt wstępny - wpisz kwotę jaką zamierzasz przeznaczyć na handel; roczny dochód netto - wiadomo, twoje roczne przychody z pracy; aktywa łączne - w sumie to tutaj powinieneś wpisać cały swój kapitał wyrażony w pieniądzu - teoretycznie mógłby on wynosić mniej więcej roczny dochód netto jeśli nie oszczędzasz i nie posiadasz żadnych rzeczy materialnych; źródła przychodu - najlepiej wpisać po prostu "praca".Blackhole pisze:Chcę otworzyć rachunek Admiral.Standard w Admiral Markets AS. W formularzu jest część oznaczona "Informacje finansowe". Są to pola oznaczone jako:
- Depozyt wstępny
- Roczny dochód netto
- Aktywa łącznie
- Źródło przychodu
Nie mas obaw, jeśli stracisz rachunek zostanie zamknięty automatycznie przy poziomie 30% wartości całego wpłaconego depozytu. Chyba, że zostawisz pozycję otwartą przez weekend i dorwie Cię luka cenowa...