erybnik pisze:Możliwe, że nie dysponujemy wszystkimi informacjami, dlatego też ciężko jest zlokalizować o co dokładnie chodziło.
Zapewniam Szanownego Kolegę że była taka możliwość na 100% ponieważ z niej korzystałem i muszę powiedzieć że zdecydowanie była to dobra oferta ponieważ po 1 można było kupić Metastocka i na jednej walucie za darmo go testować,po drugie w miarę rozwoju klienta mógł sukcesywnie dokupywać potrzebne istrumenty.
Uważam że Wasza firma powinna zdecydowanie w tym kierunku iść...
Rzeczywiście możliwe jest przeglądanie wykresu zarówno EUR/USD jak również USD/EUR, jednak MetaStock to oprogramowanie analityczno-informacyjne, a QuoteCenter to dostarczyciel danych. W żadnym z elementów oferty Thomson Reuters nie ma niestety możliwości dostępu do platformy umożliwiającej składanie zleceń.
Nie bardzo chce mi się w to wierzyć..
Routers ma swoją platformę na interbank,sprzedaje za Waszym // lub z Wami// Metastocka i chce mi Pan wmówić że nie można tego połączyć?,aby było kompatybilne?.
Przyznaję że ze względu na wiek jestem wybitnym anty talenciem informatycznym...

,lecz mi się to kupy nie trzyma...
Proszę to wyjaśnić z Waszym partnerem,proszę również spytać czy na platformie Routersa można u Waszego partnera można zrobić taką konfigurację że zmieniamy kolejność walut np. z E/$ na $/Euro i w takiej konfiguracji składać zlecenia.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedż.
PS abyśmy się jasno rozumieli,w mojej ocenie nie ma żadnej złośliwości.,wprost przeciwnie,jestem bardzo szczęśliwy że taka Firma jak Wasza powstała.
Dodano po 11 minutach:
erybnik pisze:zz napisał:
Proszę nam wyjaśnić dlaczego profesjonaliści są wyłączeni z pewnych możliwości Metastocka?.Bardzo proszę o dokładne wyjaśnienie.
Zgodnie z regulaminem QuoteCenter nie można oferować klientom profesjonalnym danych w czasie rzeczywistym. Muszą oni zgłosić się bezpośrednio do Thomson Reuters o ofertę instytucjonalną. Ograniczenie to dotyczy tylko tej części oferty, a nie np. licencji na oprogramowanie.
Dalej tego nie rozumiem,nie profesjonalistom proponujecie notowania w czasie rzeczywistym,a instytucjonalnym nie?.
A jeżeli detalowi też nie dacie w czasie rzeczywistym to jest bez sensu...
Ta firma co niej korzystałem miała notowania on/line bez żadnych opóżnień.
Siła Metstocka polega na korzystaniu z niego w czasie rzeczywistym.
Dodano po 20 minutach:
Ps rozumiem,instytucjonalni muszą wykupić u Waszego partnera ,a nie u Was..?
Dodano po 3 minutach:
Proszę to wyjaśnić,dalej tego nie rozumiem,po co instytucjonalni mają się przyznawać że są instytucjonalni skoro jako detal mogą wykupić u Was?.
Może są jakieś ukryte powody?.A jeżeli tak to co instytucjonalni mogą wykupić więcej niż jako detaliczni u Was?,czym to się różni?.
Proszę to szczegółowo wyjaśnić.