BOSSAFX
Luki nie było, było to Low świecy M1 a także M5 (czyli najniższa możliwa na daną chwilę), spread też był normalnys_zadora pisze:Przepraszam, ale ruch (lub co równie prawdopodobne luka na otwarciu) musiał być przynajmniej taki jak poślizg, chyba że realizacja SL nastąpiła w trakcie danych, przy rozszerzonym spreadzie.
Zadałem wcześniej pytanie odnośnie FGOLD i wydawało mi się że cały czas o tym rozmawiamy, że to jest oczywiste.s_zadora pisze:Nie mówi Pan nic o instrumencie, czasie realizacji itp. po prostu zdawkowe 170 pipsów
Czas realizacji sl 2012.02.09 g 20:08 (zgodnie z image) żadnych danych chyba też nie było.
"zdawkowe"
sam Pan spytał:
to odpowiedziałem "170"s_zadora pisze:A jakie się zdarzają w praktyce?
Dodam tylko że nie jest to pierwszy tego typu, w podobnej sytuacji poślizg.
Obawiam się że nie znajdę, brak mi wiary w reklamację.s_zadora pisze:Jeśli uważa Pan że zlecenie zostało zrealizowane nieprawidłowo, mam nadzieję że znajdzie Pan czas na napisanie reklamacji.
Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tak, chociaż przyznam że nie zaobserwowałem takiego problemu (też użwam play 3G).
A po czym Pan poznaje że notowania są zawieszone? Czy cena EURUSD w iPad nie zmienia się podczas gdy w tym samym czasie na PC Pan widzi ruch? Czy inne instrumenty na iPad są odświeżane w chwili gdy EURUSD "stoi"? Proszę napisać coś więcej abyśmy mogli zdiagnozować problem.
A po czym Pan poznaje że notowania są zawieszone? Czy cena EURUSD w iPad nie zmienia się podczas gdy w tym samym czasie na PC Pan widzi ruch? Czy inne instrumenty na iPad są odświeżane w chwili gdy EURUSD "stoi"? Proszę napisać coś więcej abyśmy mogli zdiagnozować problem.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Pytanie kieruję do przedstawicieli BOŚ Banku
czy możliwe jest otwarcie konta osobiście w jednym z Państwa oddziałow tzn : przejscie przez wszystkie procedury rejestracji włącznie z wplaceniem naleznej kwoty w ciagu 1 dnia ? czy sprawy takie jak rejestracja, formularz itp muszą zostac wykonane za posrednictwem internetu ?
Po prostu zalezy mi na czasie poniewaz bede akurat pewnego dnia w okolicy takiej placowki i stad tez moje pytanie. 

Ponieważ na tym forum nie ma oficjalnych przedstawicieli BOŚ Banku (ja jestem przedstawicielem DM BOŚ), zakładam że pytanie:Fx1 pisze:Pytanie kieruję do przedstawicieli BOŚ Banku
dotyczy oddziału DM BOŚ, nie oddziału BOŚ Banku (mamy odrębne sieci oddziałów). W oddziale DM BOŚ (lista http://bossa.pl/index.jsp?layout=2&page ... _cat_id=16) można załatwić wszystko w ciągu jednego dnia, łącznie z wpłatą, którą w zależności od konkretnej placówki można zrealizować albo bezpośrednio w naszym oddziale, albo w sąsiadującym oddziale BOŚ Banku. Zawsze jednak będzie Pan proszony o wypełnienie formularza rejestracyjnego na stronie internetowej - w ten sposób wprowadza Pan swoje dane do systemu dla potrzeb wydrukowania umowy (zamiast je dyktować pracownikowi na przykład) oraz co ważniejsze - po zakończonej rejestracji na stronie zostaną udostępnione Panu hasła do konta. Taka procedura w której pracownik nie musi podawać Panu tych danych zapewnia, że tylko Pan ma do nich dostęp. Zaraz po rejestracji można podpisać umowę/umowy z naszym pracownikiem.Fx1 pisze:czy możliwe jest otwarcie konta osobiście w jednym z Państwa oddziałow tzn : przejscie przez wszystkie procedury rejestracji włącznie z wpłaceniem należnej kwoty w ciagu 1 dnia ?
Korzystając z okazji informuję że od kilku tygodni oferujemy możliwość podpisania z nami tzw. umowy ramowej, na podstawie której nie otwieramy bezpośrednio żadnego rachunku, ale po podpisaniu umożliwia ona otwieranie u nas innych rachunków (kasowy GPW, derywaty GPW, BOSSAFX) w 100% przez internet, bez konieczności podpisywania żadnych papierowych dokumentów. Zachęcam do skorzystania z tej możliwości.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ