BOSSAFX

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
3
9%
Poza paroma minusami są ok
9
28%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
8
25%

Liczba głosów: 32

dobart
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: dobart »

Dzięki za pomoc,

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
kris007
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kris007 »

s_zadora pisze:Przepraszam, ale ruch (lub co równie prawdopodobne luka na otwarciu) musiał być przynajmniej taki jak poślizg, chyba że realizacja SL nastąpiła w trakcie danych, przy rozszerzonym spreadzie.
Luki nie było, było to Low świecy M1 a także M5 (czyli najniższa możliwa na daną chwilę), spread też był normalny
s_zadora pisze:Nie mówi Pan nic o instrumencie, czasie realizacji itp. po prostu zdawkowe 170 pipsów
Zadałem wcześniej pytanie odnośnie FGOLD i wydawało mi się że cały czas o tym rozmawiamy, że to jest oczywiste.

Czas realizacji sl 2012.02.09 g 20:08 (zgodnie z image) żadnych danych chyba też nie było.

"zdawkowe"
sam Pan spytał:
s_zadora pisze:A jakie się zdarzają w praktyce?
to odpowiedziałem "170"

Dodam tylko że nie jest to pierwszy tego typu, w podobnej sytuacji poślizg.
s_zadora pisze:Jeśli uważa Pan że zlecenie zostało zrealizowane nieprawidłowo, mam nadzieję że znajdzie Pan czas na napisanie reklamacji.
Obawiam się że nie znajdę, brak mi wiary w reklamację.

Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Marcin30
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Marcin30 »

Witam Panie Sebastianie,

mam IBosseFx na Ipadzie (z tego ca pamiętam Pan również). Jestem zadowolony z aplikacji, graficznie jest wszystko ok, ale czasami (zwłaszcza EUR/USD) mam kilkunastosekundowe przerwy w notowaniach. Czy to standard? Opóźnienia wystepują zarówno przy WI Fi jak również w Playu.

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: s_zadora »

Tak, chociaż przyznam że nie zaobserwowałem takiego problemu (też użwam play 3G).
A po czym Pan poznaje że notowania są zawieszone? Czy cena EURUSD w iPad nie zmienia się podczas gdy w tym samym czasie na PC Pan widzi ruch? Czy inne instrumenty na iPad są odświeżane w chwili gdy EURUSD "stoi"? Proszę napisać coś więcej abyśmy mogli zdiagnozować problem.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

Awatar użytkownika
Fx1
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Fx1 »

Pytanie kieruję do przedstawicieli BOŚ Banku :wink: czy możliwe jest otwarcie konta osobiście w jednym z Państwa oddziałow tzn : przejscie przez wszystkie procedury rejestracji włącznie z wplaceniem naleznej kwoty w ciagu 1 dnia ? czy sprawy takie jak rejestracja, formularz itp muszą zostac wykonane za posrednictwem internetu ?
:roll: Po prostu zalezy mi na czasie poniewaz bede akurat pewnego dnia w okolicy takiej placowki i stad tez moje pytanie. :wink:

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

Fx1 pisze:Pytanie kieruję do przedstawicieli BOŚ Banku
Ponieważ na tym forum nie ma oficjalnych przedstawicieli BOŚ Banku (ja jestem przedstawicielem DM BOŚ), zakładam że pytanie:
Fx1 pisze:czy możliwe jest otwarcie konta osobiście w jednym z Państwa oddziałow tzn : przejscie przez wszystkie procedury rejestracji włącznie z wpłaceniem należnej kwoty w ciagu 1 dnia ?
dotyczy oddziału DM BOŚ, nie oddziału BOŚ Banku (mamy odrębne sieci oddziałów). W oddziale DM BOŚ (lista http://bossa.pl/index.jsp?layout=2&page ... _cat_id=16) można załatwić wszystko w ciągu jednego dnia, łącznie z wpłatą, którą w zależności od konkretnej placówki można zrealizować albo bezpośrednio w naszym oddziale, albo w sąsiadującym oddziale BOŚ Banku. Zawsze jednak będzie Pan proszony o wypełnienie formularza rejestracyjnego na stronie internetowej - w ten sposób wprowadza Pan swoje dane do systemu dla potrzeb wydrukowania umowy (zamiast je dyktować pracownikowi na przykład) oraz co ważniejsze - po zakończonej rejestracji na stronie zostaną udostępnione Panu hasła do konta. Taka procedura w której pracownik nie musi podawać Panu tych danych zapewnia, że tylko Pan ma do nich dostęp. Zaraz po rejestracji można podpisać umowę/umowy z naszym pracownikiem.

Korzystając z okazji informuję że od kilku tygodni oferujemy możliwość podpisania z nami tzw. umowy ramowej, na podstawie której nie otwieramy bezpośrednio żadnego rachunku, ale po podpisaniu umożliwia ona otwieranie u nas innych rachunków (kasowy GPW, derywaty GPW, BOSSAFX) w 100% przez internet, bez konieczności podpisywania żadnych papierowych dokumentów. Zachęcam do skorzystania z tej możliwości.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

Awatar użytkownika
Fx1
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Fx1 »

Tak oczywiscie chodzilo o DM BOS :wink: Dziekuje za odpowiedz, a jesli chodzi o umowe ramową na pewno rozwaze tę opcję. Pozdrawiam.

malsehen
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: malsehen »

Witam, chciałbym się dopytać jakie macie doświadczenia z realizacją zleceń na koncie mikro ?

Awatar użytkownika
Leszcz
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Leszcz »

Jaki jest najdłuższy czas, przez który pozycja może być otwarta w BOSSAFX?

Rok? Jakoś nie mogę się tego doszukać w necie.

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

Dokładnie, jest to rok, zgodnie z par. 46 pkt. 4 Regulaminu OTC.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

ODPOWIEDZ