Trend Line
- Good Will Hunting
- Pasjonat
HahahaCadermo pisze:Przecież spadli trochę,może pozytyw tylko tyle potrzebował?Good Will Hunting pisze:że nie spada

Ale to chyba nie na tym polega gra na linię trendu żeby narysować byle jak (zagranie na spadki z linii trendu wznoszącej rysowanej po szczytach

Post jak najbardziej na temat LT. Nie raportuj przypadkiem.
pozytyw cieszę się że też to widzisz.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
Są różne metody gry na LT. Tak można np. ustawić sobie TP ,ale widziałem na FF jak grają w taki sposób na przebicia na przykład. Możliwości gry na Linie Trendu jest mnóstwo.Good Will Hunting pisze:Ale to chyba nie na tym polega gra na linię trendu żeby narysować byle jak (zagranie na spadki z linii trendu wznoszącej rysowanej po szczytach Laughing ) i uznać że wszystko jest dobrze dlatego że się zarobiło.
Możliwe ,ja mówię na to linia trenduCancer0s pisze:ale chyba linią trendu tego nazwać nie można co najwyżej linią kanału trendowego,

Shadi,Good Will Hunting,Cadermo
Panowie jest pytanko może nie do LT ale, czy załączony rysuneczek można grać inaczej jak LT
Panowie jest pytanko może nie do LT ale, czy załączony rysuneczek można grać inaczej jak LT
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 17 lut 2012, 15:24 przez ygrek1975, łącznie zmieniany 2 razy.
Niestety ominęło mnie odbicie na które czekałem. Musiałem wyjść a kiedy wróciłem było po wszystkim. Przy pierwszej lepszej okazji wszedłem:) +17
M1 E/U

Uploaded with ImageShack.us
M1 E/U

Uploaded with ImageShack.us
Spiesz się powoli.