Droga Susła
- Good Will Hunting
- Pasjonat
- Good Will Hunting
- Pasjonat
- Good Will Hunting
- Pasjonat
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Patrz. Ty ciągle sugerujesz mi że czytam wszystkie Twoje posty, a ja ciągle odnoszę wrażenie, że ty moich nie czytasz w ogóle. Przecież przed wstawieniem screena napisałem wyraźnie:Cadermo pisze:Czemu wchodziłeś na wzrostowej LT na odbiciu w Ske?
Good Will Hunting pisze:Wejście na przebicie.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Na bezpośrednie przebicia powinno grać się na m1 przy skalpie bardzo ekstremalnym na parę pips, natomiast przy eleganckiej LT powinno się poczekać na przebicie, powrót, test i reakcję,a być może nadbicie dołka lub szczytu utworzonego po przebiciu LT. Damfry zdaje się ma za to nawet pochwałę bo wrzucał kiedyś schematy.
cierpliwości...
Drogi gwh tak śledzę ten dziennik i śledzę, czytam jak to zarabiasz kilkadziesiąt tysięcy w jednym tradzie, przeglądam sobie twój box jaki podpoiłeś do LT i aż się szkoda robi, że ta droga susła jest tak bolesna.... Może warto wrócić do średnich i systemu Zbyszka, przecież dawał ci jak pisałeś 50 pips dziennie mimo swojego braku czasu.... nawet dziennik chciałeś prowadzić na bazie tego systemu, tylko Zicmar sie nie zgodził, bo miałeś ochotę przywłaszczyć sobie ten system jako twój autorski, być może nie pamiętasz, ale sam stworzyłeś ten plik, który tu pozostawiam
Zastanawiam się po co skaczesz po nowych cudach skoro tak dobrze szla Ci gra średnimi....
LINK DO OPRACOWANIA SYSTEMU BY GWH
http://www.sendspace.pl/file/0711a95745f71f69fb70fdc
I żeby nie było to nie ty się rozmyśliłeś tylko Zbyszek się nie zgodził powód wyżej.

LINK DO OPRACOWANIA SYSTEMU BY GWH
http://www.sendspace.pl/file/0711a95745f71f69fb70fdc
I żeby nie było to nie ty się rozmyśliłeś tylko Zbyszek się nie zgodził powód wyżej.
Ostatnio zmieniony 17 lut 2012, 15:34 przez Damfry, łącznie zmieniany 2 razy.