Aby mieć bujne życie erotyczne musisz dużo zarabiać
- jasonbourne
- Pasjonat
- jasonbourne
- Pasjonat
Jak nie możesz tak od razu znaleźć innej dziewczyny, idź...BOCZEK pisze:jakieś inne?
na dziwki.

Od czegoś trzeba zacząć terapię. Gwarantuję, w dobrej agencji nie tylko zapomnisz o swojej dziewczynie, ale nawet o całym świecie. Będziesz lepszy niż Neil Armstrong, on był tylko na Księżycu, ty odkryjesz nieznane galaktyki.

Dodano po 17 godzinach 31 minutach:
Teraz ja zadam pytanie, nie, nie dlatego, że nie wiem co zrobić czy proszę o radę, ale na pewno ciekawy temat do dyskusji może być.

Prosta sytuacja, każdy miał co najmniej kilka, a pewnie dużo więcej. Dostajecie numer od fajnej laski, która wam się podoba, przynajmniej fizycznie, o pozostałych rzeczach wiecie niewiele, znacie się krótko.

P.S. Nie wstydźcie się chwalić, pokażcie jacy jesteście zajebiści i jak umięcie kręcić dupy.

Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
jasonbourne, czyli nic nowego nie wymyśliliście, dziwki, podróż, alkohol....
dzwonię (smsy zbyt dziecinne dla mnie w tym wieku 28lat) i mówię; chodź na randkę, od razu, bez czekania, dla mnie jak dostaniesz telefon panny, i nie zobaczysz się z nią w ciągu kilku najbliższych dni to już po wszystkim, albo działać od razu albo wcale, dużo miałem przypadków kiedy mówiłem sobie, odezwę sie do niej za dwa dni, za te dwa dni emocje opadały i już ona zapomniała, ja tym bardziej.... (jedyny ratunek pod dwóch dniach to telefon, bo smsy tylko pogrążą sprawę, one sa takie bezpłciowe) no chyba ze się z Nią umówiłeś na spotkanie już przy pierwszym poznaniu....
ogólnie o niej, o tym dokąd pójdziemy, co będziemy robili, kontynuacja tego o czym gadaliśmy, te sprawy tylko w 4 oczy! i nie o sexie, już wole gadać o pieczeniu placka w kontekście bzykania .....
a od dziwek to zawsze zły wychodziłem
- ze musiałem na to co jej dałem zapie****ć 8 godzin
- ze ona zostaje i nie idzie ze mną....
- to tylko dziwka, ona tak z każdym....
- i ze u niej bylem.....
dzwonię (smsy zbyt dziecinne dla mnie w tym wieku 28lat) i mówię; chodź na randkę, od razu, bez czekania, dla mnie jak dostaniesz telefon panny, i nie zobaczysz się z nią w ciągu kilku najbliższych dni to już po wszystkim, albo działać od razu albo wcale, dużo miałem przypadków kiedy mówiłem sobie, odezwę sie do niej za dwa dni, za te dwa dni emocje opadały i już ona zapomniała, ja tym bardziej.... (jedyny ratunek pod dwóch dniach to telefon, bo smsy tylko pogrążą sprawę, one sa takie bezpłciowe) no chyba ze się z Nią umówiłeś na spotkanie już przy pierwszym poznaniu....
ogólnie o niej, o tym dokąd pójdziemy, co będziemy robili, kontynuacja tego o czym gadaliśmy, te sprawy tylko w 4 oczy! i nie o sexie, już wole gadać o pieczeniu placka w kontekście bzykania .....
a od dziwek to zawsze zły wychodziłem
- ze musiałem na to co jej dałem zapie****ć 8 godzin
- ze ona zostaje i nie idzie ze mną....
- to tylko dziwka, ona tak z każdym....
- i ze u niej bylem.....
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- jasonbourne
- Pasjonat
A co można tutaj wymyślić? Każdy przechodził zawód miłosny, być może nawet kilka razy, życie... Nie ma co gadać i przeżywać za dużo, tylko brać jaja w troki i szukać następnej. Tyle.BOCZEK pisze:jasonbourne, czyli nic nowego nie wymyśliliście, dziwki, podróż, alkohol....
Nie zgadzam się tylko co do sms, bo czasami są przydatne, np. jak nie masz czasu z nią rozmawiać, albo ona nie ma czasu, a chcesz się przypomnieć to czemu nie? Oczywiście, jeżeli laska daje numer, oczekuje rozmowy, a być może nawet spotkania, a nie sms-a.

Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
- jasonbourne
- Pasjonat
- jasonbourne
- Pasjonat
Wyobraź sobie, że odkrywasz wreszcie cudowny Forex System i masz tyle kasy, że spokojnie potrafisz zarobić 100 000 PLN w tydzień.
No, k..., super po prostu.
Wyobraź sobie co wtedy o sobie myślisz, jak się czujesz, jak się zachowujesz, jak się patrzysz na ludzi i jak z nimi rozmawiasz. Jak się zachowujesz na mieście i jak rozmawiasz z kobietami. Prawdopodobnie zaczyna się kręcić wokół ciebie co najmniej kilka bardzo ładnych młodych dziewczyn, a być może dużo więcej. Wyobraź sobie, że na samo tylko skinienie palcem kilka ładnych dziewczyn wypina zadek i wręcz prosi, żebyś je wziął od tyłu. A teraz wyobraź sobie, że będąc takim facetem, poznajesz nową nieznajomą kobietę. Wyobraź sobie jak na nią patrzysz, jak z nią rozmawiasz, co o niej myślisz.
Po co to wszystko? Jeżeli masz bogatą wyobraźnie, prawdopodobnie wyobraziłeś sobie praktycznie ideał faceta, o jakim marzy większość kobiet.
Chociaż mogą o tym nie wiedzieć lub tym bardziej się przyznawać.
Zaryzykowałbym tezę, że im więcej masz cech z takiego gościa, tym większe powodzenie u płci pięknej, i tym większe szanse na bujne życie erotyczne, jeżeli ktoś ma na nie ochotę. Im mniej cech, tym powodzenie mniejsze.
Bo im tak naprawdę nie chodzi o kasę, z której pewnie nie dostaną nawet złotówki, ale oczywiście o te wszystkie zajebiste cechy, które mamy w sobie lub nie.
Tyle że no właśnie, jak ktoś jest zajebisty, to czemu nie ma kasy? Bez sensu zupełnie.

Po co to wszystko? Jeżeli masz bogatą wyobraźnie, prawdopodobnie wyobraziłeś sobie praktycznie ideał faceta, o jakim marzy większość kobiet.

Bo im tak naprawdę nie chodzi o kasę, z której pewnie nie dostaną nawet złotówki, ale oczywiście o te wszystkie zajebiste cechy, które mamy w sobie lub nie.