Trend Line
-
- Pasjonat
Bzdurakrystian74 pisze:Witam.
Zastanawia mnie dlaczego korzystacie tylko z jednej TL i to w bardzo prymitywny sposób? Jak używać to wszystkiego co daje nasza platforma. A gzie Kanały, Pitchfork itd. Sorry ale tak to do niczego nie dojdziecie i będziecie czekali na sygnał wieki.

jak trafnie zauważyłeś tematem dziennika jest TREND LINE. Tylko i wyłącznie.
Taki jest nasz sposób gry, sprawdza się i tyle.
Wyznajemy zasadę im prościej tym lepiej, zasada ta procentuje w postaci zgarnianych pipsów i tylko to się liczy.
A zresztą, nikt nie każe Ci czytać a tym bardziej udzielać się w tym dzienniku.
Pozdro!
Ja np. lubię prostotę.krystian74 pisze:Zastanawia mnie dlaczego korzystacie tylko z jednej TL
Prymitywne zaczyna robić się to jak próbujesz wszędzie wprowadzić te kanały i inne pierdoły. Nie pokazujesz wyników live ,nie pokazujesz nic co może potwierdzić słuszność tych metod ,a wymagasz od innych by się tym zainteresowali. Nie da się tak. Najpierw pokaż coś na live i wtedy możemy zacząć gadać o tej metodzie.krystian74 pisze:to w bardzo prymitywny sposób?

No i tu się grubo mylisz ,bo spokojny i prosty traiding jest dużo lepszy i bardziej profitowy w dłuższej perspektywie czasu. Czemu ludzie zarabiają na LT i mają na to dowody? BO NAPRAWDĘ ZARABIAJĄkrystian74 pisze:ale tak to do niczego nie dojdziecie

Spójrz ile było sygnałów w tym tygodniu choćbykrystian74 pisze:będziecie czekali na sygnał wieki.

Pozdrawiam
-
- Pasjonat
-
- Pasjonat