Teraz się mogło udać ,ale następnym razem może to być fałszywkaPilar pisze:Dzięki za rady Wink
Trend Line
-
Cadermo
Poniżej M1 E/U. Ja grałem L (- 10) a Ty od którejś z górnych SCadermo pisze:żebyś wrzucił te screeny
Były jeszcze dwa zagrania na kablu ale nie potrafię nawet odtworzyć LT bo po tych zagraniach wykasowałem wszystkie i wyznaczam na nowo

Uploaded with ImageShack.us
Ostatnio zmieniony 14 lut 2012, 16:33 przez pozytyw, łącznie zmieniany 1 raz.
Spiesz się powoli.
Cadermo pisze:Teraz się mogło udać ,ale następnym razem może to być fałszywkaPilar pisze:Dzięki za rady WinkDobrze jest mieć jasno ustalone zasady . Pozdrawiam
potwierdzam zasady to podstawa
nie jestem jeszcze trade-rem ale zasady mam może jeszcze nie do końca doszlifowane ale są to pomaga, każdy musi je mieć i niewierze ze Panowie którzy grają profesjonalnie ich nie mają, może o nich nie mówią bo to już w nich siedzi od lat.
-
Cadermo
Ja tam nie widziałem żadnego sygnału na odbicie. Jeśli chcesz być pewniejszy gry na odbicie to graj na M5. Co prawda ,mniej sygnałów ,ale pewniejsze i łatwiej je zobaczyć. Przy tym większy TP. Grę na M1 zostaw sobie na potem ,jak już się co nie co wprawiszpozytyw pisze:Poniżej M1 E/U. Ja grałem L (- 10) a Ty od którejś z górnych S
Za bardzo zapatrzyłem się na S. Czasami tworzy nam się taka sytuacja jak na screenie - idealne walnięcie i kolejne 20 p mogło być w kieszeni. Jak w mordę strzelił - do poziomu z którego można by poszukać kolejnej L, a jak nie to niżej:P
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zagranie na przebicie LT , BE , widac ponizej LT z ktorej odbili 
LT1- widok Lt , dość długa, zaznaczona że tu coś może się wydarzyć i wydarzyło się
LT1- widok Lt , dość długa, zaznaczona że tu coś może się wydarzyć i wydarzyło się
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 14 lut 2012, 17:11 przez Microbi, łącznie zmieniany 1 raz.