mack pisze:EUR/USD: próba zwrotu na północ? Szybko coś. Po skorelowanych parach jednak wyrażnie to widać.
No coś słabo mu idzie z lokalnym oporem... Jakbym się nie zapakował to pewnie by wystrzeliło 100 punktów w jednym ticku Z jakimi parami porównujesz korelacje?
No złotko ładnie... Muszę zacząć się mu przyglądać.
Ładnie z Goldem sobie radzisz. Wszedłem podobnie ale ciągle mam problem z realizacją zysków i ustawiłem BE możliwe że porównanie Twojej realizacji zysków z moim pazerstwem ) . Przyniesie pozytywne efekty.
GBP/USD: nie wiem czy obserwujecie od tygodnia mamy śliczny kanał na wysokość przeszło 100pips. Dobry RR.
SILVER: przymiarka do shorta
PS. Dostałem wiadomość czy byłbym chętny do odpłatnego dawania znać o moich ruchach przed otwarciem pozycji via sms/mail. Jeśli są chętni to oferty mogę rozważyć - PW.
Naprawdę podziwiam wyczucie - ja znowu oczywiście miałem spóźnione wejście - nie ma to jak brak czasu na nwestycje w pracy:)
20 pipsów - zawsze do przodu:)
Otrzymałem dzisiaj spory odzew na propozycję odpłatnych informacji o moich wejściach. Sprawa się klaruje i poważnie rozważam taką opcję. Czekam na dalsze propozycje przez PW.
Dostałem pytanie co dzisiaj gramy. Odpowiedzią miał być skalp - gramy co dają - tylko coś przez godzinę z haczykiem doczekać się aż te 25p wyrobią nie mogłem, zatem:
EUR/USD: z rana +25pips short, +16pips long, 1xTP, otwierane z ręki.
Na poważnie - EUR/USD: spodziewam się jazdy na dobre 1.315-1.32 (1.318 bardzo możliwe), jednak w obecnej chwili czekałbym z wejściem.
Poziomy 1.285 / 1.295 / 1.30 /1.31 pivot/ 1.315 /1.32.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.