AliorTrader - ECN.
Wiemy ze demo kuleje i to jest fakt ale zeby stwierdzic czy jest sens u nich grac trzeba zobaczyc jak wyglada to w real najlepiej samemu. Mam zamiar wplacic kase do nich , przez kilka dni bede obserwował stabilnosc platformy i polaczenia jesli bedzie ok sprawdze jak z egzekucja czy nie ma tych zawieszek co w demo że np: nie dało sie ładnych kilka godzin zamknąc pozycji. Wydaje mi sie ze jest to jedyna najlepsza opcja i wtedy napisze na forum jak to wyglada. Zrób tak samo w sumie to nie powinno nas nic kosztowaćblochu pisze:dlugo uzwyasz juz real?
tez mam zamiar zalozyc u nich konto po mimo pewnych nie dociagniec...
jak oceniasz aliora? grales u nich na demo? czy egzekucja zlecen na demo i na rea jest podobna?

Np. dzisiaj 14:30 publikacja danych z USA - wszystko leci w dół, a u Aliora brak połączenia.lukpiasek pisze:Wiemy ze demo kuleje i to jest fakt ale zeby stwierdzic czy jest sens u nich grac trzeba zobaczyc jak wyglada to w realblochu pisze:dlugo uzwyasz juz real?
jak oceniasz aliora? grales u nich na demo? czy egzekucja zlecen na demo i na rea jest podobna?
Dodatkowo codziennie punktualnie o 03:00 brak połączenia
Może zlecenia SL i MC pokonały Pierwszą polską platformę?
Pogratulować.
Ostatnio zmieniony 14 lut 2012, 14:43 przez jewo, łącznie zmieniany 1 raz.
Potwierdzam, AT padł.jewo pisze:Np. dzisiaj 14:30 publikacja danych z USA - wszystko leci w dół, a u Aliora brak połączenia.lukpiasek pisze:Wiemy ze demo kuleje i to jest fakt ale zeby stwierdzic czy jest sens u nich grac trzeba zobaczyc jak wyglada to w realblochu pisze:dlugo uzwyasz juz real?
Dodatkowo codziennie punktualnie o 03:00 brak połączenia