FXsalt , www.fxsalt.com

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
dziad
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: dziad »

kam16 pisze:
Medin pisze:Witam! U mnie platforma pełna zawiecha!
FxSalt daje ciała (żeby nie powiedzieć d...y!)
Nie bądź śmieszny (i nadgorliwy). Platforma nie działała, Support nie reaguje na próbę kontaktu! Mam rachunek w FxSalt (real) i jestem zadowolony z Ich usług! Jak masz zastrzeżenia do tego co napisałem sprawdź co trzeba a poźniej pisz. Twoja reakcja jest żałosna, w stylu "a u Was Murzynów biją". Tfuu!!! (M)
Wielkie pieniądze robi się na małych pozycjach!
...................................................... Vic Sperandeo

silent

Nieprzeczytany post autor: silent »

Przeciez konto kam16 to konto od fx salt...
data rejestracji z roku 2011 mowi wszystko...

Co z tego ,ze maja dobry spread skoro maja klientow gdzies...
Lepiej zaplacic troszke wiecej spreadu i byc spokojnym o swoje transakcje
np tak jak w FxPro i wcale nie jestem z ,,oplacona konkurencja" i nie mam w tym żadnych korzyści
mowie to z doświadczenia...

Awatar użytkownika
Vilde
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Vilde »

kam16, przestań pisać głupoty bo się słabo robi. Zachowujesz się jakby to tobie płacili za naskakiwanie na każdego kto ma jakiś problem.

radse
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: radse »

Również uważam, że nie ma co przesadzać z "opłaconą propagandą". Ja też zauważyłem że był wczoraj na starcie problem z kwotowaniami. Ogólnie rzecz ujmując to tragedii nie ma bo wszystkim się przytrafia jakiś problem i bezproblemowej wyspy w świecie Forexowym raczej się nie znajdzie. Wspomnę np. niedawną dłuższą awarię FxPro. Ja na wczorajszych zawirowaniach nie ucierpiałem w żaden sposób, poza chwilową niedogodnością i mam nadzieję, że Wy również.
Ogólnie rzecz ujmując to mimo takich wpadek jestem z nich zadowolony bo wszystkie moje reklamacje zostały uczciwie rozpatrzone poza jedną w której próbowałem troszkę pajacować i wpierać, że gdyby nie 10 minutowy problem to byłbym milionerem ;) (żebym nie wyszedł na durnia to to było dawno i nie prawda ;) ).

kam16
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kam16 »

Tak, widzę, że najlepiej się odzywają Ci którzy nigdy nie robili transakcji na FX Salt. Proponuje przeczytać posty na poprzedniej stronie odnośnie brokera i będzie wszysko jasne.

silent

Nieprzeczytany post autor: silent »

@kam16 ewidentnie jestes oplacony przez fx salt... jak tylko ktos ,,najechal" na ta firme cudownie pojawiles sie Ty... mowi samo za siebie :)
Mam konto w fx salcie i takich problemów nie robił mi żaden broker...
Dzwiganie spreadow na maxa by wyczyscic konto ,,sl hunting" miedzy 23-2 w nocy
nie uznanie transakcji
olewanie klientów przez support (gdyz zglosili reklamacje) to tylko nie które grzeszki tej firmy ....

nie chce mi sie dalej wymieniać bo to co prezentują ta firma to żałość nad żałościami...,

edit: widocznie dobrze ich nie wykosiłeś ... ;)
Ostatnio zmieniony 14 lut 2012, 01:41 przez silent, łącznie zmieniany 1 raz.

Camel4
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Camel4 »

silent
Miałem konta u kilku brokerów i musze powiedzieć , że FxSalt wypada zdecydowanie najlepiej. Więc przestań już opowiadac farmazony.
To, że miałeś jakiś problem z komunikacją z supportem nie znaczy, że inni też mają. Ja nie miałem, a kontaktowałem się sporo razy.
Wystarczy poczytać opinie pare stron wczesniej i widać że firma prezentuje dobry poziom. Ja też podpisuje się pod tym , że FxSalt jest całkowicie w porządku.
A konto u nich mam od dawna.

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

silent pisze:Przeciez konto kam16 to konto od fx salt...
data rejestracji z roku 2011 mowi wszystko...

Co z tego ,ze maja dobry spread skoro maja klientow gdzies...
Lepiej zaplacic troszke wiecej spreadu i byc spokojnym o swoje transakcje
np tak jak w FxPro i wcale nie jestem z ,,oplacona konkurencja" i nie mam w tym żadnych korzyści
mowie to z doświadczenia...
Ja osobiście nie miałem specjalnych problemów z FxSalt - oprócz tych ich częstych zmian serwerów żeby było lepiej, ale za każdym razem była zawierucha. Jak się wszystko stabilizuje to jest ok. A tak jest teraz.
Np dzisiaj rano zlecenie zamknięte na SL po cenie lepszej niż SL (0,1 pips, ale fakt jest faktem)

Co do FxPro to ja miałem z nimi bardzo duże przejścia na początku 2009 roku (poślizgi po 20pipsów i to nie w trakcie danych) rekwoty, zlecenia oczekujące otwierające się po kilku minutach - wszystko przez to, że sporo u nich zarobiłem.

Tak na prawdę o jakości brokera można się wypowiedzieć właśnie przy zyskownym koncie - i ja z FxSalt problemów nie miałem.

kam16
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kam16 »

Proponuję popatrzeć na ton wypowiedzi osób, które krytykują FX salt aby wysnuć stosowne wnioski. Prawda jest taka, że jest to w tej chwili jeden z lepszych brokerów do transakcji na Forexie. BTW nie orientujecie się kiedy platforma mobilna ma być na FX salt?

inso
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: inso »

Witam, ile czekacie na wyplaty przez MB? Bo ja od pewnego czasu na kazda wyplate czekam po 4-5 dni...

ODPOWIEDZ