Droga Susła

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

Obrazek

TP: 70 pipsów SL: 15 pipsów

Zostawiam i idę się uczyć do ostatniego egzaminu w sesji. "Biblia - istota i rola w kulturze" nie może czekać :wink:
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

mabe
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mabe »

Słabe powiadasz? Very Happy
bardziej bym powiedział że impuls składa się z 5 podfal i dlatego to zeszło niżej :)
Jeśli będziesz ciężko pracował nad swoim zajęciem, zarobisz na życie.
Jeśli będziesz ciężko pracował nad sobą, zarobisz fortunę. (Jim Rohn)

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Obrazek

Niewiele brakło do TP. Szkoda.

+15% konta

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Kolejna istotna lekcja: Głupie zabawy na danych są głupie.

Obrazek

Nie to żebym się tym szczególnie przejmował ale utopiłem coś ponad 30 zł próbując załapać się na jakąś konkretną falę :lol: . Głupota wiem, muszę sobie wyrobić spowrotem jakieś bardziej poważne podejście do zagrań na tym koncie.

Oczywiście trade'y wyżej nie były systemowe i nie polecam brać w ich kwestii przykładu ze mnie, bo to skrajna głupota i prosta droga do bankructwa :) . Czasem się uda złapać jakąś szybką falę i na niej popłynąć, ale ogólnie nie polecam.

Dzisiaj już raczej kończę trading, bo mam trochę do zrobienia przed jutrzejszym egzaminem, a pewnie kiedy skończę to będzie już po ruchach na rynku. Także powodzenia wszystkim i do następnego tygodnia, bo w piątek - z racji wspomnianego egzaminu, mnie nie ma.

Raz jeszcze powodzenia wszystkim!

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Good Will Hunting pisze:Oczywiście trade'y wyżej nie były systemowe i nie polecam brać w ich kwestii przykładu ze mnie, bo to skrajna głupota i prosta droga do bankructwa Smile . Czasem się uda złapać jakąś szybką falę i na niej popłynąć, ale ogólnie nie polecam.
Musisz popracować nad psychiką :wink:

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

:lol: Nie.

Te "głupie" trade'y grałem tylko na jednym koncie. To był nieodpowiedzialny jednorazowy "wybryk" powodowany tym że niezbyt poważnie potraktowałem mały depozyt. Włączyła mi się lampka w stylu "małe pieniądze = zabawa" która zgasła i już się więcej nie zapali. Nie ma tu najmniejszego problemu z psychiką, to jednorazowy błąd.

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Próbowałem złapać taki ruch jak ten teraz:

Obrazek

Spodziewałem się że będzie tylko po prostu nie miałem szczęścia w "loterii" jaką jest granie w takiej sytuacji :wink:

Anyway temat raczej niegodny uwagi. Nie polecam takiej gry.

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Good Will Hunting pisze:Te "głupie" trade'y grałem tylko na jednym koncie. To był nieodpowiedzialny jednorazowy "wybryk" powodowany tym że niezbyt poważnie potraktowałem mały depozyt. Włączyła mi się lampka w stylu "małe pieniądze = zabawa" która zgasła i już się więcej nie zapali. Nie ma tu najmniejszego problemu z psychiką, to jednorazowy błąd.
Tłumaczenie głupiego. Było .Stało się . Wedle mnie musisz być bardziej cierpliwy i tyle. Taka dobra rada. Szukałeś szybkich okazji do zysku. Co jest błędem. :wink:

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

GWH a miałeś tu w ogóle jakieś Stopy pozakładane?
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

:lol: :lol: :lol:

Człowiek który nie gra ponieważ w Nowej Zelandii jest święto i dzień wolny od pracy poucza mnie nt. głupich zachowań. Do czego to doszło :lol: . Przypomnę tylko że ten dziennik nie powstał ponieważ oczekuję opinii nt. moich tradeów / mojego podejścia. Oczywiście możecie takowe publikować - część z nich może będzie i nawet ciekawa, ale niezmiennie żadna z takowych opinii specjalnie mnie nie obejdzie.

Sam doskonale wiem jaki popełniłem w tej sytuacji błąd i że zagranie było głupie. Najlepiej wiem co myślałem w chwili "klikania" więc - tutaj do tych wszystkowiedzących pokroju cadermo - nie istnieje możliwość żeby ktoś z was wiedział "lepiej".

Oczywiście nie neguje faktu że popełniłem błąd i że nie powinienem był tak grać ale nie ma to najmniejszego związku z moją psychiką ponieważ ja nie tradeowałem "życzeniowo" tylko doskonale wiedziałem że w każdej chwili może pojawić się jakiś większy ruch na który świadomie chciałem wsiąść. Nie udało się i trudno, nie powinienem był tak robić ponieważ to nieodpowiedzialne gdy przy depozycie 1200 zł gra się 0,1 lota.

Jakkolwiek, opinie nt. mojej gry w stylu "powinieneś być.." są bardzo ciekawe i może nawet pouczające ale zupełnie mnie nie interesują.

Pozdrawiam!

ODPOWIEDZ