Dukascopy - ECN
To masz starą wersjęszulczas pisze:hmmm...mam wersje 2,6,33,2 ale nie ma tego

Aktualna to 2.14.22.2 - ściągnij na nowo skrót ze strony brokera lub skorzystaj ze sposobu, który opisywałem kilka stron wcześniej - wtedy aktualizacja następuje samoczynnie.
Pamiętajcie, że te zmiany dotyczą na razie tylko kont demo.
Dodano po 3 minutach:
Wcześniej też można było sobie dodać wybrane pary walutowe ale były one dostępne w WorkspaceHelium pisze:dobry jest motyw z dodawaniem nowych par. Juz nie trzeba wybierac z całej listy tylko wszystko jest posegregowane według głównych par;]

Napisałem to w pierwszym poście dot. zmian pogrubioną czcionką...szulczas pisze:no i wiadomo juz gdzie problem

By nie zrobił się śmietnik, jeśli coś Wam nie działa lub nie wiecie gdzie to znaleźć to piszcie do mnie na PW lub jeden z kontaktów lub prosiłbym o cierpliwość w oczekiwaniu na instrukcję... Dzięki temu nie przybędzie nam 20 stron w wątku, które zaraz stracą na aktualności...
Ostatnio zmieniony 08 lut 2012, 20:10 przez raposo, łącznie zmieniany 1 raz.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Tak jak wcześniej napisałem. Jeśli wszystko będzie w porządku na demie, nic nie będzie się zwieszać, a żadne większe błędy się nie pojawią (mniejsze można poprawić "od ręki") to myślę, że jeszcze w lutym to się udaBonzoMen pisze:A kiedy będzie można z takiej platformy korzystać na koncie real?

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
@raposo dzieki !!
Masz u mnie piwo za presety na ext. i za Templates na chartach .
Pytanie do Ciebie jest nastepujące : czy mozna swoj własny wskaznik podłączyć do zewnętrznej bazy danych ? MySQL lub PostgreSQL .
aha ,a moze załatwilbys przycisk , na dole obok Skype do TV , jakies mecze ,wiesz o co chodzi ...
.
Pozdrawiam .
Masz u mnie piwo za presety na ext. i za Templates na chartach .
Pytanie do Ciebie jest nastepujące : czy mozna swoj własny wskaznik podłączyć do zewnętrznej bazy danych ? MySQL lub PostgreSQL .
aha ,a moze załatwilbys przycisk , na dole obok Skype do TV , jakies mecze ,wiesz o co chodzi ...

Pozdrawiam .
Głównie Ty masz w tym swój wkład, bo przekazałem im Twoją sugestię już w zeszłym rokugraw pisze:Masz u mnie piwo za presety na ext. i za Templates na chartach .

Jeśli chodzi o to czy taka techniczna możliwość jest to myślę, że Java ją daje.graw pisze:Pytanie do Ciebie jest nastepujące : czy mozna swoj własny wskaznik podłączyć do zewnętrznej bazy danych ? MySQL lub PostgreSQL .
Zapytam...graw pisze:aha ,a moze załatwilbys przycisk , na dole obok Skype do TV , jakies mecze ,wiesz o co chodzi ...

Wiadomo o co użytkownikowi chodziło...Helium pisze:Czyli tej nadziei nie masz tak??

Wiem, że kilka osób z forum testuje obecnie Luktom Manual Tradera (lub inne strategie). Na obecnej wersji dema włącza się je trochę inaczej.
Najlepiej kliknąć w Workspace

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu