efpe11 pisze:zastanawiałem się dlaczego TSa nie ma w market depth...
TS nie jest zleceniem...
Jak już może niektórzy z Was zauważyli, pojawiła się nowa wersja JForex Demo. Zmian jest BARDZO dużo. Widać, że dział IT wyjątkowo się postarał i wziął wiele naszych uwag pod uwagę. Jestem pod wrażeniem

.
Z głównych zmian, które na szybko zaobserwowałem:
- możliwość używania różnych kolorystych wykresów i szablonów na różnych wykresach,
- alarmy cenowe,
- rozbudowane OHLC,
- możliwość otwarcia sobie panelu z BUY/SELL, zleceniami oczekującymi i Market Depth do osobnego okna.
- do zniesień Fibonacci'ego dodano Presety, czyli gotowe, własne ustawienia oraz kilka innych opcji,
- do innych wskaźników też doszło kilka funkcji np. dodawanie przezroczystości,
- duża nowość - automatyczne wykrywanie patternów na wykresie np. trójkąta, flagi, podwójnego szczytu, dna i wielu innych...
- możliwość wyłączenia ID pozycji z wykresu (tych cyferek

), przy zachowaniu pozostałych opcji czyli punktu wejścia, wyjścia itd.
- Historical Data Manager (eksport danych historycznych do .csv),
- poprawiony tester strategii,
- i wiele, wiele innych mniejszych lub większych których jeszcze nie wyłapałem.
Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Cieszy mnie to tymbardziej, że widzę jak spora część Waszych i moich próśb została spełniona. Zachęcam wszystkich do testów i zgłaszania swoich uwag. Jeśli będą jakieś błędy to można mi je podsyłać na maila, a przekażę gdzie trzeba.
Jeśli wszystko będzie chodziło sprawnie to w niedalekim czasie zmiany wejdą na wersję Live. Podkreślam, że to na razie tylko dla demo i do testów czy wszystko jest OK.
Nadal nie ma języka polskiego (jest taki plan ale prace jeszcze nie ruszyły) i jeśli ktoś ma z tym problem lub sam nie chce eksperymentować na platformie to wystarczy poczekać kilka dni, a przygotuję nową wersję instrukcji, gdzie wszystko będzie ładnie opisane.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.