Często wyjeżdżam sam na dość długi czas i ma tyle okazji, że już to z nią uzgodniłem co będzie jak coś będzie. A poza tym to ja raczej jestem stały już w uczuciach i mam fajną laskę.BOCZEK pisze:dlaczego masz fuzje na adoratora?? kiedyś kolesiowy postawiłem drinka na imprezie i mu powiedziałem żeby zaczął moją podrywać, a ja sie skrzętnie ukryłem ..... wyszło ok.
Aby mieć bujne życie erotyczne musisz dużo zarabiać
- jasonbourne
- Pasjonat
A najbardziej uwielbiam prowokacje erotyczne, ale to już zaawansowany etap znajomości:
"Założę się, że nie umiesz dobrze zrobić loda"
"Może i masz fajne piersi, ale pewnie jesteś kiepska w łóżku"
"Mów co chcesz, ale po prostu brakuje ci odwagi, żeby zrobić to na co masz ochotę"
"Pewnie cały dzień marzyłaś o seksie ze mną. Dlatego spotkamy się jutro, ochłoń trochę skarbie"
"No i zobacz jak ty się zachowujesz? Chcę porozmawiać, a ty już chcesz iść do łóżka. Ciekawe po co? Jak i tak nic nie umiesz?"
"Weź, idź na siłownię, zrób coś ze sobą, bo taki tłusty zadek to jakiś koszmar"(wariant mocny)
Polecam, jak ktoś nie ma wprawy, może się wydawać dziwne, ale DZIAŁA.
"Założę się, że nie umiesz dobrze zrobić loda"
"Może i masz fajne piersi, ale pewnie jesteś kiepska w łóżku"
"Mów co chcesz, ale po prostu brakuje ci odwagi, żeby zrobić to na co masz ochotę"
"Pewnie cały dzień marzyłaś o seksie ze mną. Dlatego spotkamy się jutro, ochłoń trochę skarbie"
"No i zobacz jak ty się zachowujesz? Chcę porozmawiać, a ty już chcesz iść do łóżka. Ciekawe po co? Jak i tak nic nie umiesz?"
"Weź, idź na siłownię, zrób coś ze sobą, bo taki tłusty zadek to jakiś koszmar"(wariant mocny)
Polecam, jak ktoś nie ma wprawy, może się wydawać dziwne, ale DZIAŁA.
Ostatnio zmieniony 05 lut 2012, 22:36 przez jasonbourne, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
zależy na jaką dziewczynę trafisz....jasonbourne pisze:Komplementy też działają, ale gorzej, pokazujesz jej, że ci się podoba, po co? Musi sobie zasłużyć na komplement, dopiero wtedy go usłyszy, a i to nie zawsze.
osobiste miałem odwrotne doświadczenia, a może zbyt ostre texty waliłem, ale w to raczej wątpię bo nie były mocne.
wole komplement, a potem się zacząć z niej.... nabijać....
dalszy etap znajmośi to już jest pestka...
Ostatnio zmieniony 05 lut 2012, 22:38 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- jasonbourne
- Pasjonat
Dużo też zależy jaki kto ma charakter. Jak działa to działa, nie ma co się sprzeczać co jest lepsze.BOCZEK pisze:zależy na jaką dziewczynę trafisz....
To jest dopiero żart.Cadermo pisze:Przynajmniej nie na forum o tak poważnej tematyce.

Ostatnio zmieniony 05 lut 2012, 22:40 przez jasonbourne, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
27 w lipcu bede miał, podaj przykłąd bzdetów.
ale na imprezie jak cie któraś potrąci walisz do nie "i co zrobiłaś, wyalłem na siebie drinka, jak ja teraz wyglądam...itp ... " i zaczyna cie przepraszać i już dalej jest z górki, zauważyłem też ze czasami podrywasz dziewczynę ona bardziej zestresowana od faceta, ... totalny szok ze ktoś ja podrywa, sam nie wie co powiedzieć
ale na imprezie jak cie któraś potrąci walisz do nie "i co zrobiłaś, wyalłem na siebie drinka, jak ja teraz wyglądam...itp ... " i zaczyna cie przepraszać i już dalej jest z górki, zauważyłem też ze czasami podrywasz dziewczynę ona bardziej zestresowana od faceta, ... totalny szok ze ktoś ja podrywa, sam nie wie co powiedzieć
Ostatnio zmieniony 05 lut 2012, 22:43 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Skoro dla co niektórych kobieta jest stworzona jako
Oczywiście bez urazy .

Na tym kończę oglądanie i czytanie tego wątku .Bo nie ma większego sensu czytać o pieprzeniu z sukami i dobrym robieniu gały.
i tylko po to by :Szwajcar pisze:sukę
to ja odpadam .Czy ktoś z was był w poważnym związku ,gdzie nie chodzi tylko o seks i kasę ? No bo jak nie to muszę współczuć.jasonbourne pisze:dobrze zrobić loda
Oczywiście bez urazy .

Na tym kończę oglądanie i czytanie tego wątku .Bo nie ma większego sensu czytać o pieprzeniu z sukami i dobrym robieniu gały.
Cadermo, ale szwajcar w jakim kontekście pisał o suce ....
Tak myślę!
Tak myślę!
No właśnie, 27...BOCZEK pisze:27 w lipcu bede miał, podaj przykłąd bzdetów

Ja bym się tam bał kolejnej aktualizacji bazy wirusów

A jeżeli sie wirusów nie boisz to myślę, że słaby wynik.... . Teraz na prawdę jedynie czego potrzeba to trochę czasu i jakiegoś ciutek wyczucia... i można mieć bardzo fajną, przyzwoitą, nornalną dziewczynę.