gin
tonik shweps
limonka/cytryna
lod
baaaardzo smaczna i orzezwiajaca kompozycja
z mocniejszych to tylko i wylacznie krupnik midowo ziolowy
raz sprobowalem i od tego momentu nie tknelem niczego innego
ze 4 lata bedzie jak pije tylko krupnik
polecam chcoiaz sprobowac
jest tak pyszny ze nie potrezeba zadnej popitki mozna pic z ze sklanki ala whiski
weekend, co pijecie i z czym?
Nalezy kupowac taka bez rozowej naklejki UK. W innym wypadku niby polska wodka a rozlewana na Hounslowka7 pisze: przynajmniej tu w londynie to w wiekszosci smrod i odor porownywalny jedynie z glensem wiele razy probowalem byc patriota i za kazdym razem zalowalem, a wylac do kibla troche szkoda

U wiekszosci ciapkow mozna dostac spod lady.
Ja jednak staram sie stronic od mocnych alkoholi. Zoladek juz nie daje rady

Tak jak na obrazku. Polskich wodek z takim elementem unikac, to nie polskie

"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
Q..... mi tez nie wiem o co chodzi.MajorGC pisze: Zoladek juz nie daje rady
Pie... nie piję w ten łyk-kend

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Preferuję czystą, piwko też jest ok w zależności od nastroju i towarzystwa
Za drinkami nie przepadam, no może jeden daję radę od czasu do czasu, nie pojawił się jeszcze więc może podzielę się i komuś zasmakuje:
czysta + sprite + plasterki zielonego ogórka (bez skórki) [wymieszać]

Za drinkami nie przepadam, no może jeden daję radę od czasu do czasu, nie pojawił się jeszcze więc może podzielę się i komuś zasmakuje:
czysta + sprite + plasterki zielonego ogórka (bez skórki) [wymieszać]
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
Proponuję przenieść z czasówek, bo wg mnie temat ma dużą zawartość merytoryczną. Poza tym mój budżet i czas do zamknięcia monopolowego (taaa... w niedziele nie pracujemy...) nie pozwala wypróbowania wszystkich przepisów. No i jeszcze dołożę swoje 3 grosze do wątku: Zapomniałem już smaku piwa- W Norwegii to szczyny świętej Katarzyny! Nawet Heineken jest tu obrzydliwy (wszystkie zagraniczne piwa które tu można kupić są z koncentratów rozlewane na miejscu
) Przy trzecim - jeszcze pijesz a już masz kaca, a po szóstym sraczkę.
Z polskich do nie dawna była wódka "Dworek" podobno produkt polski, dla mnie nadaje się jedynie jako płyn do spryskiwaczy. Polubiłem za to koniaki i amerykańską whisky. Jest dużo delikatniejsza w smaku od irlandzkiej lub szkockiej.

Z polskich do nie dawna była wódka "Dworek" podobno produkt polski, dla mnie nadaje się jedynie jako płyn do spryskiwaczy. Polubiłem za to koniaki i amerykańską whisky. Jest dużo delikatniejsza w smaku od irlandzkiej lub szkockiej.
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję
Świetne!Dagu pisze:z mocniejszych to tylko i wylacznie krupnik midowo ziolowy
polecam chcoiaz sprobowac
jest tak pyszny ze nie potrezeba zadnej popitki mozna pic z ze sklanki ala whiski

Świece japońskie: http://forex-nawigator.biz/forum/swiece ... ml#p527248
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592