weekend, co pijecie i z czym?
Tez miodowe za to lepsze- porównałemfolwar pisze:piwo z malego browaru na naturalnym miodzie, cos wspanialego

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
- slawek111111
- Bywalec
koniak HENNES'Y +troche coke
bourbon JACK DANIELS +troche coke
whisky szkocka JOHNNIE WALKER tylko złoty , zielony, i niebieski.(czerwony i czarny bimbrem jadą)+ troche coke
rumy za ciężkie na moją głowa.
whiskey irlandzkie JAMESON itp. niezbyt
czysta
tylko FINLANDIA ABSOLUT I WYBOROWA+ogureczek , kiełbaska, sledzik, itp 
bourbon JACK DANIELS +troche coke
whisky szkocka JOHNNIE WALKER tylko złoty , zielony, i niebieski.(czerwony i czarny bimbrem jadą)+ troche coke
rumy za ciężkie na moją głowa.
whiskey irlandzkie JAMESON itp. niezbyt
czysta

Get Rich or Die Tryin
Czysta Wyborowa albo Sobieski
Smakowa Finlandia też całkiem niezła - żurawinowa albo czarna pożeczka, można zmieszać ze spritem, dodać lodu i całkiem niezły drink wychodzi. Szkocka z dodatkiem lodu, whiskey z colą to profanacja jak dla mnie, ale co kto lubi
Mam szczęście mieszkać koło knajpy gdzie mają ponad 100 rodzajów piwa, coś pięknego: polskie, zagraniczne, smakowe, niepasteryzowane (prawdziwe niepasteryzowane i niefiltrowane). Najbardziej przypadło mi do gustu Krzepkie. Mocne, ale treściwe nie ma porównania z wodą sprzedawaną w marketach.

Mam szczęście mieszkać koło knajpy gdzie mają ponad 100 rodzajów piwa, coś pięknego: polskie, zagraniczne, smakowe, niepasteryzowane (prawdziwe niepasteryzowane i niefiltrowane). Najbardziej przypadło mi do gustu Krzepkie. Mocne, ale treściwe nie ma porównania z wodą sprzedawaną w marketach.
- slawek111111
- Bywalec
drinki mieszne spróbujcie (fajne kolory, i smaki ale nie radze sie tym upijac , za ciężkie) dobre na party
1.wlejcie 30ml MALIBU + 20ml BOLS BLUE + sok brzoskwiniowy i pomaranczowy+ wzmacniacz(wedle uznania rum, wodka whisky) wtrząsnąc i podac z lodem fajny zielony odblaskowy wręcz kolor , super smak.
2.wstrząsnijcie na lodzie 50ml PASSOA+ wzmacniacz(wedle uznania rum, wodka whisky) +sok pomarańczowy+na końcu do szklanki wlejcie na dno syrop malinowy(albo grenadyne)powinien spaśc na dno bo jest (słodki i ciężki )tworząc tęcze koloru.
3.jedna z wersji KAMIKAZE doSHAKERA (albo zastępnika
)wlejcie 150ml wódki czystej, 50ml kwasku cytrynowego , 30-40ml bols blue, wstrząsnąc na lodzie i rozlac do kieliszków typu SHOT(uwaga tego drinka pija sie hurtowo po pięc lub wiecej kieliszków serią)
4.wlejcie do szklanki na lód sok pomarańczowy + tequille(ilośc wedle uznania) wymieszajcie, na końcu do szklanki wlejcie na dno syrop malinowy(albo grenadyne)powinien spaśc na dno bo jest (słodki i ciężki )tworząc tęcze koloru.
5. WSCIEKŁE PSY
do małych kieliszków typu SHOT(40ml-50ml-60ml pojemnosci) wlejcie na dno syrop malinowy(albo grenadyne) do kieliszka włóżcie deserową łyżeczke tak żeby zanużyła sie w syropie , po łyżeczce delikatnie wlewajcie wódke , wódka wtedy nie wymiesza sie z syropem tylko otrzymacie dwie warstwy, na końcu zakropcie to TABASKO sosem ,który opadnie na syrop (uwaga tego nie pija sie hurtowo) 
1.wlejcie 30ml MALIBU + 20ml BOLS BLUE + sok brzoskwiniowy i pomaranczowy+ wzmacniacz(wedle uznania rum, wodka whisky) wtrząsnąc i podac z lodem fajny zielony odblaskowy wręcz kolor , super smak.
2.wstrząsnijcie na lodzie 50ml PASSOA+ wzmacniacz(wedle uznania rum, wodka whisky) +sok pomarańczowy+na końcu do szklanki wlejcie na dno syrop malinowy(albo grenadyne)powinien spaśc na dno bo jest (słodki i ciężki )tworząc tęcze koloru.
3.jedna z wersji KAMIKAZE doSHAKERA (albo zastępnika

4.wlejcie do szklanki na lód sok pomarańczowy + tequille(ilośc wedle uznania) wymieszajcie, na końcu do szklanki wlejcie na dno syrop malinowy(albo grenadyne)powinien spaśc na dno bo jest (słodki i ciężki )tworząc tęcze koloru.
5. WSCIEKŁE PSY

Get Rich or Die Tryin
cugan pisze:Tez miodowe za to lepsze- porównałemfolwar pisze:piwo z malego browaru na naturalnym miodzie, cos wspanialego
http://www.strefabiznesu.dziennikwschod ... 598f12.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-7raNcwBuvq4/T ... iodowe.jpg
Potwierdzam
Lubię też Jim Beama i rumik z colą, ale rzadko mnie stać
Najlepsza jest jednak tradycyjna polska woojitsu w dużych ilościach zapijana najtańszymi kolorowymi wodami/sokami i browar z rana na kaca

Kiedyś kolegami opowiadał jak na zajeździe zjawiło się dwóch rusków oby dwaj ciężarówkami.
zamówili dwie duże golonki, pól litra wódki i bochenek chleba, zjedli po golonce, zagryzli to chlebem, na to po szklanie wódki, spalili papierosa i w trasę ....
po prostu do wódki zagrycha, żadnych soków.
a whisky z colą, profanacja, z sokiem ananasowym też, ale smaczniejsza jest!!
zamówili dwie duże golonki, pól litra wódki i bochenek chleba, zjedli po golonce, zagryzli to chlebem, na to po szklanie wódki, spalili papierosa i w trasę ....
po prostu do wódki zagrycha, żadnych soków.
a whisky z colą, profanacja, z sokiem ananasowym też, ale smaczniejsza jest!!
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
A co za różnica niebieski, czarny czy czerwony jak dolewasz do tego coca cole?slawek111111 pisze:whisky szkocka JOHNNIE WALKER tylko złoty , zielony, i niebieski.(czerwony i czarny bimbrem jadą)+ troche coke
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
brother, właśnie?
whiskey z colą to tak samo jak z tirówką, nie ważne czy ładna czy brzydka, i tak brudna i zrobi to na odp****al
teraz tarę robią taki grzaniec, i Zywiec wypuścił zywca BOCK, zresztą nowy żubr też dobry
whiskey z colą to tak samo jak z tirówką, nie ważne czy ładna czy brzydka, i tak brudna i zrobi to na odp****al
teraz tarę robią taki grzaniec, i Zywiec wypuścił zywca BOCK, zresztą nowy żubr też dobry

Ostatnio zmieniony 04 lut 2012, 16:03 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.