FXsalt , www.fxsalt.com

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
kam16
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kam16 »

Po prostu zachowujesz się jak jakieś dziecko. Mówisz o niepłynnych spreadach a nawet nie potrafisz pokazać tego screenem na wykresie. To jest po prostu bezcelowe zawracanie głowy innym

Awatar użytkownika
Vilde
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Vilde »

Jakoś MajorGC od razu załapał o co mi chodzi, a Ty nawet mając screena przed nosem nie widzisz tego co jest oczywiste.

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

Vilde ze stalym chwilowo spreadem tak, ale nie widzialem nigdzie rozjazdow na 11 pipsow. Nie widze nic takiego na wykresie M1.

Nie istotne. Jest na chwile obecna ok.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

kam16
Stały bywalec
Stały bywalec

A co on miał załapać jak z tego screena co dałeś kompletnie nic nie wynika poza tym, że wszystko jest w porządku i nic się nie dzieje. Chciałeś po prostu zrobić jakąś aferę ale Ci się nie udało. Koniec tematu

Awatar użytkownika
Vilde
Stały bywalec
Stały bywalec

chodziło mi o 11 punktów, czyli tak jak było też u Ciebie, ale teraz już wróciło do normy
kam16, nie pogrążaj się.... afera, i co jeszcze? możne pracuje dla konkurencji? :wink:
Ostatnio zmieniony 01 lut 2012, 11:33 przez Vilde, łącznie zmieniany 1 raz.

kam16
Stały bywalec
Stały bywalec

Major GC oświeć mnie bo nie wiem o co temu Panu chodzi :D:D Jakie 11 punktów, które było u Ciebie? :D

Awatar użytkownika
Vilde
Stały bywalec
Stały bywalec

Ja Cie oświecę, 11 punktów to 1,1 pisa

kam16
Stały bywalec
Stały bywalec

Lol z kim ja rozmawiam w ogóle... :lol: . Powinni tą dyskusje wrzucić do jakiegoś działu śmiechu warte forexu.

adi1711
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: adi1711 »

wczoraj o 22.07 był dziwny skok w platformie do 1.33 który wyczyścił mi cały account balance... na szczescie dzis juz FxSalt wysłało maila przez platforme:
Dear Clients,

Please note that we have experienced a problem with our liquidity last night and a number of accounts have been affected. Our technical team is now working out the lossess to the accounts and we will have the accounts fixed by this evening. If you have any questions regarding this issue, please do not hesitate to contact our support team at helpme@fxsalt.com

Thank you for your patience and understanding while we deal with this issue.

Team FXSalt
Tylko teraz moje pytanie... czy przywrócą mi otwarte pozycje? które są teraz mega stratne bo kurs poszedł w drugą stronę. Czy zostaną zamknięte przez TP który by osiągnęły gdyby nie ten błąd o 22:07 i "skok" o jakies 250 pipsów.
To, jak potraktują tą całą sytuację będzie prawdopodobnie być albo nie być tego brokera dla mnie... Zobaczymy czy okażą się hienami czy normalnymi wyrozumiałymi ludźmi :) Będe informował na bieżąco :)

Edit:
Uważam, że powinni też jakoś to zrekompensować tym którzy mieli taki obsuw jak ja. Od wczoraj od 22:07 do czasu aż naprawią błąd co ma nastąpić wieczorem nie mam swoich środków i nie jest w stanie robić profitu. To tak jakby ktoś zabrał Ci wszystko co miałeś na koncie na 1 dzień a potem Ci oddał ( nie wiadomo co kto gdzie i kiedy z tymi pieniędzmi mógł robić ) :idea:
Ostatnio zmieniony 01 lut 2012, 11:49 przez adi1711, łącznie zmieniany 1 raz.

kam16
Stały bywalec
Stały bywalec

Ciekawa sytuacja i ciekawe jak to rozwiążą. Koniecznie poinformuj. Ja akurat wczoraj nie byłem na rynku, także nie miałem takiego pecha.

ODPOWIEDZ