Moje zmagania z DAXem
Na podstawie Pitchforka nie inwestuję ale bacznie się jemu przyglądam i być może dorzucę go do systemu jako warunek. Bardziej robię to teraz dla przyjemności i edukacji 
Co do scalpingu to tak jak wspomniałem jest to przejściowy okres. Całkiem możliwe, że od przyszłego tygodnia zwiększę TP znacząco

Co do scalpingu to tak jak wspomniałem jest to przejściowy okres. Całkiem możliwe, że od przyszłego tygodnia zwiększę TP znacząco

Just do it !
Dzięki za sugestię 
Rozważę takie podejście - wydaje się ciekawe
Co do wejścia to nastawiałem się na większy ruch już od wczoraj wieczorem ale postanowiłem poczekać do otwarcia. Okazało się, że ruch ten był bardzo dynamiczny. Oczywiście broniłem się przed myślą żeby ustawić SL na BE i czekać na ewentualną realizację TP ale zasugerowałem się edkiem, który długo bronił się przed wzrostem.
Teraz pozostaje poczekać na jakąś okazję i przyczaić się znowu na L.

Rozważę takie podejście - wydaje się ciekawe

Co do wejścia to nastawiałem się na większy ruch już od wczoraj wieczorem ale postanowiłem poczekać do otwarcia. Okazało się, że ruch ten był bardzo dynamiczny. Oczywiście broniłem się przed myślą żeby ustawić SL na BE i czekać na ewentualną realizację TP ale zasugerowałem się edkiem, który długo bronił się przed wzrostem.
Teraz pozostaje poczekać na jakąś okazję i przyczaić się znowu na L.
Just do it !
Dzisiejsze wejścia zostały przedstawione na wykresie z Pitchforkiem.
Chciałem wejść dodatkową pozycją pod widelca, który utrzymuje się od 4 dni ale zabrakło mi 2pkt do buy limit.
Wynik z 2 dzisiejszych transakcji to +22pkt
Chciałem wejść dodatkową pozycją pod widelca, który utrzymuje się od 4 dni ale zabrakło mi 2pkt do buy limit.
Wynik z 2 dzisiejszych transakcji to +22pkt

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Just do it !